• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

12.01.2021

08:25

MILICA PAVLOVIĆ I VUK KOSTIĆ SE MUVAJU? Otputovali na ZAJEDNIČKO PUTOVANJE - pevačica progovorila o njihovom ODNOSU!

Estrada

MILICA PAVLOVIĆ I VUK KOSTIĆ SE MUVAJU? Otputovali na ZAJEDNIČKO PUTOVANJE - pevačica progovorila o njihovom ODNOSU!

Podeli vest

Milica Pavlović i Vuk Kostić se ne odvajaju! Pevačica i glumac otputovali su na Mokru goru, gde su iznajmili kućicu u prirodi, pored reke.

To je odmah podgrejalo glasine da se atraktivna "Zvezda Granda" i junak serije "Ubice mog oca" muvaju!

Foto: printscreen

- Milica i Vuk provode mnogo vremena zajedno i veoma su bliski. Otputovali su na odmor na Mokru goru, a pridružilo im se i nekoliko prijatelja. Svi govore da između njih dvoje ima varnica i da se dopadaju jedno drugom, ali pošto oboje kriju privatan život i veze, ne znam da li su se već smuvali ili i dalje samo flertuju - priča izvor za Informer.

On podseća da je Kostić bio glavni gost na pevačicinom 29. rođendanu u avgustu, koji je slavila u poznatom beogradskom hotelu.

- Te noći su svi primetili hemiju između njih! Nisu se razdvajali, čak su pevali naslonjeni obraz uz obraz - kaže naš sagovornik.

Foto: printscreen

Milica Pavlović priznaje da je bliska s poznatim glumcem!

- Vuk i ja se poznajemo godinama, upoznali su nas zajednički prijatelji i u odličnim smo odnosima. Pre dve godine slikali smo se za jedan editorijal, tada smo se bolje upoznali i nastavili da gradimo odnos. Vuk me je spremao za ulogu u seriji "Pevačica". Bio mi je velika podrška i pomogao mi je znanjem i savetima - priča pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suri

pre 3 godine

Vuk se opet zabavlja onako s nogu, bez emocija samo sirov seks kao animalna potreba, odnosno kako on jedino zna, naucen u spremanju za zivot be empatije od svog profesora. Samo ima tu razlike on ih ne trazi i ne vabi same mu se namecu, ima tu velika razlika zar ne?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija