• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

12.01.2021

22:09

ŠIJAN I RODIĆEVA DOBILI STAN OD 250.000 EVRA! U elitnom naselju, pored NOVAKA - evo ko ih je ČASTIO!

Estrada

ŠIJAN I RODIĆEVA DOBILI STAN OD 250.000 EVRA! U elitnom naselju, pored NOVAKA - evo ko ih je ČASTIO!

Podeli vest

Sestra Bogdane Ražnatović, Bojana Rodić, trudna je sa Mirkom Šijanom, a kako pišu domaći mediji, sin pevačice Goce Božinovske, u miraz će dobiti stan u luksuznom stambenom kompleksu na Novom Beogradu.

Porodica Bojane Rodić planira navodno da iskešira oko 250.000 evra za nekretninu u koju će se njih dvoje useliti s detetom, a dok beba ne dođe na svet, par će biti na relaciji Titel-Surčin.

- Mirko je već počeo da sređuje kuću u Surčinu za prvo vreme i zajedno s majkom Gocom uveliko priprema sobu za bebu, a onda je usledilo iznenađenje. Kad su za vikend Bojana i Mirko bili na porodičnom ručku u Titelu, njeni roditelji su ih obradovali i rekli da će navodno od njih dobiti stan. Bojanina mama Danijela i tata Bogdan rešili su da im obezbede luksuznu nekretninu koja vredi oko 250.000 evra - otkriva izvor blizak Rodićima.

Budućim roditeljima će prve komšije biti poznate face poput Novaka Đokovića, Saše Kovačevića, Milice Todorović, Marije Šerifović...

Pevačica Goca Božinovska potvrdila je da neće biti žurbe sa selidbom, te da će i ona nasledniku i budućoj snajki da pomaže koliko god bude mogla.

Foto: TV Pink printscreen

- Ima moj sin ovde celu kuću, ali oni mogu da biraju na kraju gde će da žive. Što se selidbe tiče, s tim Mirko i Bojana ne žure. Bitno nam je samo da Bojana iznese trudnoću kako treba, za ostalo ćemo lako. Što se tiče poklona, od nas ih imaju, ali oni ne vole da se o tome priča. Moj Mirko za sada planira da opremi jednu sobu za bebu, a što se stanova tiče, neka rade kako se dogovore, neće ništa da propadne - rekla je folkerka.

Podsetimo, Veljko i Bogdana od Rodića su dobili kuću u Titelu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Subotičanin

pre 3 godine

Bojanini roditelji kupuju kuću? Zar nije na muškarcu i njegovima da obezbedi sve?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija