• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo!

13.01.2021

08:37

ŠOKANTAN PREOKRET U PORODICI KARIĆ! Jugoslav uradio OVO za Elenu - ovakav POTEZ niko NIJE OČEKIVAO

Estrada

ŠOKANTAN PREOKRET U PORODICI KARIĆ! Jugoslav uradio OVO za Elenu - ovakav POTEZ niko NIJE OČEKIVAO

Podeli vest

Elena Karaman Karić doskoro je živela bez struje, u mrklom mraku u svom luksuznom domu na Kosmaju, a kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, dizajnerka enterijera ovih dana ponovo se navikava na tekovine 19. veka

Drugim rečima, njen suprug Jugoslav Karić nedavno je platio sve zaostale dugove za struju koje je, u svom nemarnom odnosu prema materijalnom svetu, napravila njegova supruga Elena.

Naime, kako je ispričao izvor blizak popularnom paru, Jugoslav se žestoko naljutio na svoju suprugu kada je saznao da je mesecima živela bez struje, tim pre što u istom domu dizajnerka živi sa njihovim zajedničkim sinom Simonom, ali i sa sinovima Matijom i Lukom, koje je dobila iz prethodnih brakova.

- Jugoslav se veoma uznemirio i naljutio kada je saznao da Elena živi u mrklom mraku u kući na Kosmaju. Nije mogao da se pomiri sa činjenicom da Elena mesecima nije htela da plaća struju, a njeno objašnjenje da je to uradila samo zato što može tako da živi, dodatno ga je iziritiralo - priča izvor na početku razgovora za "Alo!" i objašnjava da je Karić tek nedavno saznao u kakvim uslovima živi njegova supruga.

Foto: Instagram/jugoslavkaric

Jugoslav Karić

Đokovići se sele na Kosmaj

Kako pišu srpski mediji, porodica Novaka Đokovića navodno je kupila kuću na Kosmaju, koja je u vlasništvu Elene i Jugoslava Karića, za 2,9 miliona evra. Elena će još uvek boraviti u svom domu dok ne bude odlučila gde će se preseliti.

- Njih dvoje su rastavljeni skoro godinu dana, tako da sve do nedavne posete Eleni nije mogao da zna šta se dešava u kući na Kosmaju. Porazila ga je činjenica da neko usred zime, u 21. veku, sebi dozvoljava takve stvari. Zbog toga je poneo sve neplaćene račune za struju koje je našao u kući, ali se dugo premišljao šta da uradi sa njima - priča izvor za "Alo!" i objašnjava da je Karić na neki način hteo da nauči pameti svoju suprugu.

- Iako je u prvi mah pomislio da je najbolje da Elenu pusti da živi onako kako ona hoće, ipak nije mogao da dopusti da sebe i decu izlaže takvim uslovima. Zbog toga je rešio da plati sve preostale dugove i svojoj supruzi pokaže koliko je lakše, lepše i bolje živeti sa strujom u 21. veku, a ne bez nje - rekao je izvor.

 

 

Inače, pre nego što je "Alo!" ekskluzivno objavio priču da je Eleni Karaman Karić isključena struja zbog dugova, dizajnerka je često na svom profilu na Instagramu objavljivala fotografije na kojima se vidi kako uz svetlost sveća uživa u svom domu.

Međutim, nakon što je njen suprug platio dugove, Elena se pohvalila snimcima i fotografijama na kojima se vidi kako njen dom sija kao Las Vegas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17