• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

13.01.2021

20:51

HAOS IZA KAMERA ZVEZDA GRANDA! Đorđe David neće da se izvini Miliju, priča o ODLASKU! Drama se nastavila posle emisije

Estrada

HAOS IZA KAMERA ZVEZDA GRANDA! Đorđe David neće da se izvini Miliju, priča o ODLASKU! Drama se nastavila posle emisije

Podeli vest

Pravi haos je izbio na snimanju muzičkog talent šou-programa Zvezde Granda, budući da je Đorđe David optužio Aleksandra Milića Milija da šteluje mikorone svojim kandidatima kako bi zvučali bolje od ostalih.

- To što kažem tamo ili uradim je sve u žaru borbe za kandidate. Svako od nas ima pravo da kaže šta čuje ili vidi. Ne želim da ulazim u to da li je Mili pogrešio ili je u pravu, a ja nisam. Ja to ostavljam da publika zaključi. Bilo kakva rasprava ili neslaganje među nama, publika će oceniti ko je u pravu - ispričao je roker za Star.

Foto: Printscreen You Tube/Iz Profila Tv Grand

Đorđe David

- Snežana Đurišić me je podržala. Šta je bilo posle i da li sam sa još nekim pričao na temu štelovanja mikrofona ostavio bih za sebe. Svako od nas zastupa svoj stav, a tu izvinjenja nema, ako ste možda mislili da sam se izvinio nakon snimanja - nisam. Saša Popović je bio na Milijevoj strani oko cele te priče vezane za štelovanje mikrofona, a za to mogu da kažem samo super i divno.

Foto: tv printscreen

Mili

 Ne plašim se Milija da može da me istera iz žirija. Ja svoj posao časno radim, a ako me otkače, hvala Bogu, imam šta da radim. O mom opstanku u žiriju će odlučiti članovi produkcije, a to je na prvom mestu Saša Popović, pa tek onda Mili, a zatim Snežana Đurišić i još jedan čovek - dodao je Đorđe.

- Nije to ekipa ljudi koja se oslanja samo na jednog čoveka ili samo na Milija, to je ekipa od više ljudi. Mili nije glup, on ima osećaj da čuje ko je dobar, a ko ne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 3 godine

Nema zime za tebe uvukao si se da ne moze vise, samo me interesuje da dobijes otkaz a, sta bi to radio? sem utovara i istovara, tu bi ti trebala veza za neku veleprodaju jer ovako ti ne gine pijac, jer si ljakse e, tu bi se dobro snasao

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17