• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

14.01.2021

18:06

NOVA FOTOGRAFIJA CECE SA DEČKOM! Pevačica ne skida osmeh sa lica, UŽIVA u njegovom zagrljaju, a svi komentarišu OVAJ DETALJ/FOTO/

Estrada

NOVA FOTOGRAFIJA CECE SA DEČKOM! Pevačica ne skida osmeh sa lica, UŽIVA u njegovom zagrljaju, a svi komentarišu OVAJ DETALJ/FOTO/

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović uplovila je u vezu sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovića.

Njih dvoje su se upoznali na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Foto: printscreen

Ceca sa dečkom

Zajedno su uživali na Jahorini, a sad je procurila i fotografija sa planine, gde se vidi kako pevačica uživa u društvu svog izabranika. Na fotografiji Ceca je zagrlila Bogdana, a on je držao njenu ruku. 

Foto: printscreen

Ceca sa Bogdanom

Na društvenim mrežama fanovi su se našalili kada su videli blutut zvučnik na stolu u restoranu. Pored pevačice i muzike u restoranu oni su poneli svoj zvučnik gde su uživali uz ono šta su želeli da slušaju.

Inače, Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a ćerka Iskra mu je centar sveta, te na njegovom Instagram profilu možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija. Bogdan je navodno bio u braku sa devojkom Saše Kovačevića, sa kojom ima dete.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
A tek

pre 3 godine

Kakav li joj izraz lica u nekom drugom polozaju, kad u zagrljaju ne skida osmeh sa lica? Mora da place od srece.

Prdez

pre 3 godine

Dosta je cekala Putina,a ocekivala je nekog bogatas al nista,sad sa ovim mekuscem al on nema love,slabic sa tim zubicima,dojadice mu njena Deca i unuk

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

Ako je Ceca 'srpska majka' jel ovaj njen sad nama ocuh ?

Dule

pre 3 godine

Devojka može da ima dečka, a baba treba da ima dedu. Ceo svet je prolupao.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija