• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

16.01.2021

07:30

CECA SA DEČKOM ŽIVI U IZNAJMLJENOM STANU! Njegova majka u ŠOKU - evo kako je reagovala kad je SVE SAZNALA!

Estrada

CECA SA DEČKOM ŽIVI U IZNAJMLJENOM STANU! Njegova majka u ŠOKU - evo kako je reagovala kad je SVE SAZNALA!

Podeli vest

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uselila se kod novog dečka Bogdana Srejovića.

Folk zvezda boravi u njegovom iznajmljenom stanu svakodnevno, a u svoju vilu u Ljutice Bogdana ode jednom nedeljno. Novopečenom paru potrebni su mir i privatnost, koje u njenoj kući ne mogu da dobiju.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

- Ceca svake noći spava kod dečka zato što im trenutno prija da budu sami. U Arkanovoj vili živi njena sestra Lidija Ocokoljić sa svojim suprugom Predragom i četvoro dece. Zatim, tu su Veljko, Bogdana i mali Željko. Mada, Veljko je često u Titelu ili u Novom Sadu, gde trenira, ali njegova žena i sin su gotovo uvek u vili. Uglavnom, stalno im je puna kuća, a Ceca i njen dragi žele privatnost - kaže izvor Informera blizak pevačici.

On dodaje da Ražnatovićeva, koja je poznata kao osoba koja ne voli mnogo da izlazi, sa devet godina mlađim dečkom često švrlja.

- Stalno su u restoranu "Rodizio", gde Bogdan radi kao menadžer. Tu se druže sa prijateljima i uživaju u jelu i piću. Zajedno odlaze i u kupovinu, uopšte se više ne kriju. Pre tri dana su bili u jednom tržnom centru na Novom Beogradu, a preksinoć su napravili rođendansko iznenađenje Cecinoj prijateljici Biljani Spasić. Svetlana je procvetala od kada je zaljubljena. U njoj ima više volje za životom nego ikada. Ništa je ne mrzi, sve hoće - objašnjava naš sagovornik.

Foto: paparazzo lov printscreen

Za Cecinu i Bogdanovu vezu malo pre novinara saznala je i Srejovićeva majka Mira. Menadžer ju je pozvao i rekao joj da ima novu devojku, nakon čega su svi zajedno otišli na ručak:

- Njegovi roditelji su razvedeni. Otac mu u živi u Kragujevcu, a majka u Beogradu, mada trenutno boravi u Londonu. Kada je Bogdan shvatio da više ne mogu da kriju ljubav i da će novinari brzo saznati da su u vezi, pozvao je majku i sve joj rekao. Ona je u prvi mah bila šokirana, ne zbog razlike u godinama već zato što joj je bilo neverovatno da se njen sin smuvao sa tako velikom zvezdom. Kada se pribrala, upoznala se sa Cecom preko video-poziva. Rekla im je da im želi svu sreću sveta jer to oboje zaslužuju.

Arkana ne zaboravlja

Bez obzira na to što ima novog dečka, Ceca i dalje ne zaboravlja svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. Pevačica je juče došla na njegov pomen na Novom groblju u Beogradu, kako bi obeležila 21. godišnjicu smrti ratnog komandanta. Sa Svetlanom su na groblju bili i njen sin Veljko, ćerka Anastasija, sestra Lidija i zet Predrag. Oni su doneli žito i vino, pa su upalili sveće za Arkanovu dušu.

U. Ć.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 3 godine

Cecina vila je velika,gde njih 10 mogao je i on da se smesti negde?! Ne verujem da ce ona da zivi u iznajmljenom stanu kao podstanarka. Nedavno je bila kod Viki Miljkovic i verovatno ce da kupi stan u Bgd na vodi.

Beli

pre 3 godine

Mukice, nadam se da kirija nije previsoka, ako jeste dajte sms da im pomognemo

Maša

pre 3 godine

Sasvim je normalno,a i etički ispravno što momak ne želi da živi u kuću u koju je Arkan doveo Cecu.Nesumnjam da će uskoro kupiti sprat zgrade jer je toliko nafilovana parama.Što reko poznati pisac sve će to narod pozlatiti.Sad od te eksplozije ljubavi očekujemo prinovu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija