• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

17.01.2021

11:36

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SVIM SRCEM UZ MILENU RADULOVIĆ! Voditeljka uputila snažnu poruku glumici nakon priznanja da je SILOVANA!

Estrada

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SVIM SRCEM UZ MILENU RADULOVIĆ! Voditeljka uputila snažnu poruku glumici nakon priznanja da je SILOVANA!

Podeli vest

Naša mlada, uspešna glumica Milena Radulović otkrila je u svojoj potresnoj ispovesti da je bila žrtva silovanja čuvenog reditelja i učitelja glumce Miroslava Mike Aleksića.

Mika je silovao Milenu kada je ona imala samo 17 godina, a on 61.

Mileni su mnoge kolege, prijatelji, poznanici i javne ličnosti uputili ogrmnu podršku, a jedna od njih je i Dušica Jakovljević.

Foto: printscreen

Milena Radulović

- Jedna od najdivnijih devojčica odrasla je u divnu uspešnu mladu ženu. Nedavno, pričala sam o tome kako lepšu devojku nisam videla, kako pleni... Milena Radulović je primer za to kako ne možete da naslutite nečiju borbu, nečije traume, boli, jer sija, uvek! Jer je uspešna, jer ima to božanstveno držanje, jer nas sve obasja svojim osmehom gde god se pojavi... I onda - šamar realnosti... Iza mnogih osmeha kriju se priče za koje ne znate. Najnasmejaniji su svoj osmeh teško zadržali, zato on sija više od svih drugih. Bravo, hrabra devojko, bravo u ime svih žena koje ne smeju da govore... Nisi sama - poručila je Dušica Mileni.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija