• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

18.01.2021

10:05

CECIN DEČKO IMAO JE BOLAN RASKID! Detalji iz života koje NIKO NE ZNA -  dugo je patio za bivšom, a sada...

Estrada

CECIN DEČKO IMAO JE BOLAN RASKID! Detalji iz života koje NIKO NE ZNA - dugo je patio za bivšom, a sada...

Podeli vest

Bogdan Srejović (38), novi dečko Svetlane Cece Ražnatović (47) pre veze sa balkasnkom zvezdom vodio je uzbudljiv ljubavni život.

Međutim, iako važi za zavodnika, on je teško podneo razvod od bivše Mis Vojvodine Zorane Tasovac, koja je već četiri godine u stabilnoj vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem.

Njihova zajednica trajala je svega nekoliko meseci, ali je na Cecinog izabranika njen krah ostavila ozbiljne emotivne posledice, kažu navnodno njegovi prijatelji iz rodnog Kragujevca.

Prema rečima sagovornika, bliskog menadžeru u ugostiteljstvu, on pune tri godine nije mogao da se oporavi od razlaza od misice. Iako su u brak uplovili iz velike ljubavi, ubrzo su shvatili da nisu jedno za drugo zbog čestih razmirice, a svakodnevne svađe su dovele do toga da su stavili tačku na svoj brak. Oboje su krenuli svojim putevima, a jedino što ih spaja jeste bezuslovna ljubav i briga koju gaje prema ćerki.

I Bogdan i Zorana su posvećeni roditelji, ali su svoj život nastavili sa različitim partnerima. Bogdan je pre Ražnatovićke imao veze, dok je Zorana sreću pronašla kraj Kovačevića za kojeg će, ove godine ukoliko epidemiološka situacija bude povoljna i da se uda.

Zorana i Bogdan su popravili svoje odnose i sada odlično funkcionišu, druže se, izlaze zajedno po prestoničkim restoranima sa njenim dečkom, a u prilog tome svedoči i fotografija koju je Srejović postavio na Instagram na kojoj su svi zajedno u Sašinom restoranu.

Njemu nije smetalo ni što mu bivša žena sedi dečku u krilu i to tik do njega. Sa druge strane, da je i Bogdan pronašao svoju sreću kraj Cece svedoče njihovi zajednički prijatelji, ali i to što su non -stop zajedno.

Oni već planiraju letovanje i ne obaziru se na zlurade komentare o njihovoj vezi. Ražnatovićka je poslednjih godina svoj ljubavni život brižljivo čuvala daleko od očiju javnosti, a otkako je predstavila novog izabranika često odlazi u restoran na Novom Beogradu gde je njen Bogdan menadžer.

Foto: printscreen

Dobro upućeni u njihov odnos kažu da se odlično slažu i da je Ceci nova ljubav donela elan.

Sportski tip - Igrao je košarku i voli Crvenu zvezdu

Bogdan se bavio košarkom i sa ekipom nekadašnjeg Radničkog, tada Zastave, plasirao se u Prvu ligu Srbije i Crne Gore, u sezoni 2003/2004. Srejoviću se otvorio put da zaigra za svoj omiljeni klub Crvenu zvezdu, ali se povredio i bio je prinuđen da napusti sport. On je aktivni navijač crveno-belih, ide redovno na utakmice i često nosi majice sa obeležjem voljenog kluba.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lucky

pre 3 godine

Pa nasao tetku da ga usvoji. Prilicio bi joj cerci ali njoj ne .

Arpad

pre 3 godine

samo jos jedan pesovan u nizu .. kriju se iza velikih si*a ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija