• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

20.01.2021

20:10

OTVORENO PISMO PEVAČICE O MILENINOM SLUČAJU - Da li je moguće da NISTE VIDELI SUZE I PATNJU?! Bilo vam je bitnije da... UPUTILA TEŠKE REČI RODITELJIMA!

Estrada

OTVORENO PISMO PEVAČICE O MILENINOM SLUČAJU - Da li je moguće da NISTE VIDELI SUZE I PATNJU?! Bilo vam je bitnije da... UPUTILA TEŠKE REČI RODITELJIMA!

Podeli vest

Naše poznate ličnosti ne prestaju da komentarišu slučaj glumice Milene Radulović

Milena je ove optužbe izrekla javno, nakon čega je glumica Iva Ilinčić priznala da je i ona bila žrtva s*ksualnog nasilja Miroslava Aleksića.

Foto: Aleksandar Jovanović

Milena Radulović

Mnogi ovim dvema mladim glumicama upućuju javno podršku, a to je sada učinila i pevačica Neda Ukraden i to otvorenim pismom na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

- Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka kćerci, jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo! Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve devojčicama, dečacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strašni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidiš i to koliko nisi sama. Bravo zbog svih nesretnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih pre svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! Bravo za to što su ovim tvojim hrabrim činom pale maske “kreativnih” psihopata, koji su studiranje, pogotovu lepih umetnosti, i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! Bravo jer si skrenula paznju na licemeran odnos u društvu prema devojkama koje svoje breme straha, patnje i nesreće ne smeju da iznesu jer će biti žigosane! Bravo jer si sprečila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve! A kao majka pitam se, a pitam i roditelje: Da li je moguće da niste videli u očima svoje dece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost posle časova sa nekim koga plaćate a on uništava radost, samopouzdanje i normalam psihički razvoj vašeg deteta????!!!! Da li je želja da vam dete bude glumica, glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima, primernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umetnosti?!! I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom (čast izuzecima) tretirana ili kao jadnica - ružna, glupa i nesrećna domaćica koja radja decu a koju muž vara, tuče i zlostavlja ili kao kurva koju baja puni lovom, šamarima, prahom!!! Zato jer ga pišu i režiraju razne kreativne psihopate!!! Bože, pomozi ovoj deci - napislala je Neda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠOK! Škola Miroslava Mike Aleksića i dalje radi?!
Društvo

ŠOK! Škola Miroslava Mike Aleksića i dalje radi?!

Škola glume „Stvar srca“ održala je juče čas bez obzira na to što se njen vlasnik i predavač Miroslav Mika Aleksić nalazi u pritvoru pošto ga je više učenica na čelu sa Milenom Radulović (25) i Ivom Ilinčić (24) optužilo za seksualno zlostavljanje. To tvrde stanari zgrade u Ulici kneza Mihaila 19 gde se nalazi Aleksićeva škola

20.01.2021

18:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija