• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

24.01.2021

20:01

PEVAČICA PROGOVORILA O ODNOSU SA LEPOM BRENOM! Nekada su PUTOVALE ZAJEDNO, a sada se ni NE VIDE! Evo ZAŠTO!

Estrada

PEVAČICA PROGOVORILA O ODNOSU SA LEPOM BRENOM! Nekada su PUTOVALE ZAJEDNO, a sada se ni NE VIDE! Evo ZAŠTO!

Podeli vest

Pevačica Zlata Petrović progovorila o prijateljstvu na estradi!

Pričajući o tome kako je donela odluku da ne ide na zimovanja i letovanja tokom pandemije korona virusa, pevačica Zlata Petrović se dotakla i estradnog društva koje je raspalo.

- Nisam kao neke moje kolege koje putuju u vreme korone. Tu sam kod kuće, ukoliko se uželim da prošetam, izađem napolje i opet se vratim u kuću. Ne volim nešto zimu i hladnoću da bih putovala na planinu. Ranijih godina sam išla na Kopaonik sa Brenom, Gocom, Sanjom Đorđević i ekipom - počela je Zlata i dodala:

Foto: printscreen

- Sada više nema ni društva. Nestalo je. Ja sam ostala u kontaktu samo sa mojom Gocom i to je to. Mi smo nekad sa Brenom letovale non-stop zajedno. Žene i deca uglavnom. Imale smo vremena i samo smo putovale. Sada se nešto desilo kod ljudi i sve se raspalo. Nema više tih druženja koja su trajala bukvalno 24 sata.

Foto: Printscreen You Tube

- Sada samo sa Božinovskom letujem u Sutomoru u kući kod njene sestre. Da vam kažem nešto, svi su u obavezama. Eto pitam mog sina koji ima 21. godinu gde mu je društvo, gde su devojke, a on mi kaže da je sve u materijalnim stvarima. Devojke više neće da izađu u kafić na kafu, nego hoće da idu po Hiltonu i Maldivima - dodala je Petrovićeva.

- Sve se poremetilo. Moj sin ima sve uslove, ali ne želi da kupuje ljubav i društvo. Ja sam, bre, sa mojom Gocom delila jednu paštetu u podrumu, možda zato naše prijateljstvo toliko traje. Finansije i materijalne stvari su razdvojile ljude i otuđile ih. Znate šta, Brena žena ima svoje obaveze. Otkad je korona zavladala, mnogo češće je van Srbije.

- Putuje dosta, pa dođe na kratko u Srbiju da vidi decu. Vidim da je sad na Maldivima. Nije mi poslala razglednicu, mislim da je prošlo vreme toga - zaključila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija