• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

26.01.2021

14:32

FAMILIJO, SADA MOGU VIŠE DA PIJEM! Đani primio vakcinu, pa pozvao sve fanove da urade isto! /VIDEO/

Estrada

FAMILIJO, SADA MOGU VIŠE DA PIJEM! Đani primio vakcinu, pa pozvao sve fanove da urade isto! /VIDEO/

Podeli vest

Folk pevač Radiša Trajković Đani poput mnogih javnih ličnosti, danas je primio vakcinu protiv korona virusa.

Naime, on je na svom Instagramu podelio video snimak na kojem je vrlo raspoložen tokom vakcinacije. 

"Familijom, primite vakcinu svi! Ja sam primio, sad mogu više da popijem", našalio se Đani u svom stilu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

Podsetimo, folker je nedavno postao deda, a on je prokomentarisao kako se snalazi sa unukom Nikolom. 

Foto: printscreen

Đani

- Unuk je lep na dedu, svi kažu isti deda. Ako bude hteo da bude pevač, biću tu da ga podržim! Nina i Miloš ne žive sa nama. Imaju svoj stan. Snajka je super, brižna je i divna majka, oboje vode dosta računa o bebi. Slađa i ja im pomažemo oko čuvanja našeg unuka, kao i njeni roditelji koji dolaze svake druge nedelje iz Kragujevca u Beograd. Nemamo dadilju -rekao je on za Alo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

NIje mi samo jasno u kom svojstvu je ovaj mehur primio vakcinu: kao istaknuta pevaljka ili kao infatilna osoba više puta kažnjavana zbog kršenja policijskog časa za vreme korona zaključavanja?! Drago mi je što će i ovakve kreature biti vakcinisane, žao mi je samo što je njegovim vakcinisanjem, oduzeto pravo na život nekome kome je vakcina zaista bila urgetno neophodna! Toliko o egoizmu, nekulturi, neobrazovanju, primitivizmu, ..., i neprijavljivanje poreza. TO je sada u Srbiji na ceni!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija