• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

27.01.2021

07:50

POSTALO OZBILJNO! FOLK ZVEZDA I MENADŽER UŽIVAJU U LJUBAVI! Ceca odvela dečka i njegovu ćerku na Kopaonik - EVO KOLIKO KOŠTA NOĆENJE U LUKSUZNOM HOTELU!

Estrada

POSTALO OZBILJNO! FOLK ZVEZDA I MENADŽER UŽIVAJU U LJUBAVI! Ceca odvela dečka i njegovu ćerku na Kopaonik - EVO KOLIKO KOŠTA NOĆENJE U LUKSUZNOM HOTELU!

Podeli vest

Ražnatovićeva i Bogdan Srejović uživaju u najluksuznijem hotelu na Kopaoniku, gde četiri noćenja plaćaju 4.000 evra. Golupčići su na odmor poveli i Iskrinu dadilju, kako bi mogli da se osame

Svetlana Ceca Ražnatović (47) otputovala je juče sa dečkom Bogdanom Srejovićem (38) i njegovom ćerkicom Iskrom (7) na Kopaonik. Pevačica i menadžer sa sobom su poveli i devojčicinu dadilju, kako bi na momente mogli da se osame i uživaju na planini.

Kupuje joj igračke

Smestili su se u porodičnom apartmanu najluksuznijeg hotela na Kopu, a za četiri dana boravka iskeširaće oko 4.000 evra!

Foto: paparazzo lov printscreen

- Odseli su u najvećem apartmanu u "Grandu". Ceca i Bogdan imaju zasebnu sobu, a devojčica i dadilja smeštene su odmah pored njih. Tu ženu su poveli da bude non-stop s malom Iskrom, da bi njih dvoje mogli da budu sami kada to požele. Na Kopaoniku su trenutno i neki njihovi prijatelji, pa planiraju i sa njima da se vide - kaže izvor Informera blizak ovom paru i dodaje da je menadžer restorana veoma vezan za svoju sedmogodišnju naslednicu:

- Svaki slobodan trenutak provodi s njom, tako da je njegova ideja bila da Iskra krene s njima na Kop. Ceca je bez pogovora prihvatila.

Bogdan hoće da
mu Ceca rodi sina

Cecin novi dečko toliko je odlepio za njom da već razmišlja o zajedničkom potomstvu. Bogdanova velika želja je da posle ćerkice dobije i sina.
- Mnogo želi muško dete i to znaju svi njegovi prijatelji. Svestan je da je još rano da s Cecom otvara tu temu, ali bi želeo da mu baš ona podari muškog naslednika - otkriva naš dobro obavešteni sagovornik.

Naš sagovornik objašnjava da se Ražnatovićeva sjajno slaže s Bogdanovom ćerkicom:

- Ceca generalno voli decu, a u Bogdana je toliko zaljubljena da malu Iskru već obožava. Stalno joj kupuje neke igračke i šali se s njom. Govori joj da će biti velika zvezda zato što devojčica obožava da se fotografiše, stalno pozira i ponaša se kao da je foto-model. Izuzetno je inteligentna, pa Ceca sa njom razgovara kao da je odrasla osoba. Bogdanu je srce puno dok ih gleda kako se lepo slažu. Najbitnije mu je da njegovo dete prihvati Cecu, a malecka za sada odlično reaguje na tatinu novu devojku - prenosi naš izvor.

Obožava Anastasiju

On dodaje da devojčica nije svesna koliko je Ražnatovićeva velika zvezda, ali da obožava njenu ćerku Anastasiju.

- Današnji klinci više vole mlađe pevače i jutjubere od velikih muzičkih zvezda, tako da je za Iskru Anastasija kao boginja. Obožava njene pesme i oduševljena je što je Ceca Tasina majka - objašnjava izvor Informera.

Ražnatovićeva i Srejović će na Kopaoniku ostati do vikenda. Dogovorili su se već da na proleće zajedno otputuju na Kipar, gde Ceca ima veliku kuću.

Ceca maćeha, Kovačević očuh

Bez obzira što roditelji malene Iskre nisu slavni, ona se oseća kao da jesu jer su joj mama i tata u vezi sa velikim zvezdama: Cecom Ražnatović i Sašom Kovačevićem. Pop pevač toliko voli devojčicu i gleda je kao da je njegovo dete, pa ju je pre dve večeri poveo na otvaranje svog restorana na Novom Beogradu. Naime, Sašin objekat dugo nije radio zbog pandemije koronavirusa, a sada ponovo prima goste.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59