• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

26.01.2021

23:31

KARIĆ SMUVAO BOGATU ADVOKATICU?! Iselio se iz kuće na Kosmaju, planira zajednički život sa NOVOM DEVOJKOM?!

Estrada

KARIĆ SMUVAO BOGATU ADVOKATICU?! Iselio se iz kuće na Kosmaju, planira zajednički život sa NOVOM DEVOJKOM?!

Podeli vest

Nakon što se razveo od supruge Elene Karić, s kojom je bio 15 godina u braku, Jugoslav Karić nije časio časa, već je brzo našao novu devojku.

U pitanju je ugledna beogradska advokatica, inače bivša žena jednog biznismena, tvrdi Kurir.

Krajem prošle godine potvrđena je informacija da se popularni par definitivno razveo. Povod za to navodno je bila Elenina romansa s jednim fotografom.

I pre nego što su se zvanično rastali, kad je saznao da se njegova supruga zaljubila u drugog muškarca, Jugoslav je rešio da se iseli iz kuće na Kosmaju, te sada živi u stanu u centru Beograda, u blizini restorana koji su otvorili zajedno. Ali ne samuje, jer se zaljubio u advokaticu, s kojom je od sredine prošle godine.

Foto: Instagram/jugoslavkaric

Kako kažu upućeni izvori, njih dvoje se znaju odranije.

Kako kaže sagovornik blizak Kariću, Jugoslav i njegova nova partnerka se odlično slažu, viđaju se svakodnevno, a planiraju i zajednički život uskoro. Ona često dolazi kod njega u stan, kao i on kod nje, zbog čega su odlučili da ne gube vreme na odlaske i dolaske, a pretpostavlja se da će ona preći u njegov stan u centru Beograda.

Foto: instagram printscreen

Karić i advokatica su nekoliko puta viđeni u prestoničkim restoranima zajedno i delovali su vrlo blisko, a on ju je već upoznao sa svojim prijateljima. Njih dvoje su bili zajedno i za novogodišnju noć, kad je izbio skandal. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija