• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2021

10:07

BAKA PRASE OSTAO BEZ PORŠEA I LAMBORGINIJA! Evo gde se sada NALAZE LUKSUZNI AUTOMOBILI /FOTO/

Estrada

BAKA PRASE OSTAO BEZ PORŠEA I LAMBORGINIJA! Evo gde se sada NALAZE LUKSUZNI AUTOMOBILI /FOTO/

Podeli vest

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, platio je veliki ceh zbog svoje bahatosti, pa je ostao bez još jednog automobila. Ovoga puta policija mu je zaplenila "lamborgini", koji je bio nepropisno parkiran, a dobio je i prekršajnu prijavu

Interventna jedinica policije zatekla je u utorak uveče jutjuberovog ljubimca nepropisno parkiranog na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Jove Ilića na Voždovcu. Zbog činjenice da je automobil registrovan u inostranstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podneta odgovarajuća prekršajna prijava. Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provera i sumnje u carinski prekršaj.

Novinari jednog medija posetili su juče MUP u Ljermontovljevoj ulici, gde su zatekli Ilićev "lamborgini" na njihovom parkingu.

Foto: Informer

Jedan od oduzetih automobila

Podsetimo, dan ranije, u ponedeljak, Bogdanu je privremeno oduzet automobil "porše kajen", koji je takođe bio u carinskom prekršaju. Njega je, dok je bio u kolima sa drugom, jutjuberom Čodom, zaustavio policijski presretač u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, a nakon provere je priveden. Automobil je odvezla služba Parking servisa, a dok je razgovarao s policijom na ulici, Baka se snimao i to objavljivao na Instagramu.

- Ljudi, na*ebao sam po ko zna koji put. Čekaj, da ne snimim predstavnike zakona. Vidimo se u čitulji - rekao je Baka Prase.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija