• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

09:38

ELENA KARIĆ PONOVO ŠOKIRA! Nakon RAZVODA šeta po oranici na Kosmaju, a NASRED ZEMLJIŠTA OVO  - poruka koja je IZNENADILA SVE /FOTO/

Estrada

ELENA KARIĆ PONOVO ŠOKIRA! Nakon RAZVODA šeta po oranici na Kosmaju, a NASRED ZEMLJIŠTA OVO - poruka koja je IZNENADILA SVE /FOTO/

Podeli vest

Dizajnerka enterijera Elena Karić se nedavno razvela, a sada je na svom Instagram profilu pokazala da sprema nešto veliko na imanju na Kosmaju, tačnije dizajnerka sadi voćnak

Naime, Elena je podelila fotografije i video zapise sa oranice, a kako deluje, pripreme oko sadnje se uveliko održavaju.

Na jednom delu imanja iscrtani su i geometrijski oblici po zemlji, a Elena je između ostalog napisala:

Foto: Instagram/elena karic

- Sveta geometrija. U harmoniji sa prirodom.

Podsetimo, Elena i Jugoslav rasprodali su svoju imovinu, a plac na Kosmaju sa ogromnom vilom kupio je najbolji svetski teniser Novak Đoković. Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno pazarila novo imanje. Dok je živela na imanju na Kosmaju koje je sad u vlasiništvu Đokovića, dizajnerka nameštaja često je obavljala različite spiritualne rituale i obrede, u cilju slave moći vatre, vode, zemlje i vazduha. Tako je, između ostalog, pokazala kako izgleda “Lithu”, paganski obred starih Kelta, ceremonija kojom se slavi moć sunca, ali i poručila da sve žene treba da sakupljaju svoju menstruaciju.

Foto: Instagram/elena karic

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija