• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

26.02.2021

21:33

NIJE OSTALA IMUNA NA PROZIVKE, RADA ŽESTOKO ODGOVORILA: One pevaju u gaćicama, ali se slikaju BEZ NJIH!

Estrada

NIJE OSTALA IMUNA NA PROZIVKE, RADA ŽESTOKO ODGOVORILA: One pevaju u gaćicama, ali se slikaju BEZ NJIH!

Podeli vest

Rada Manojlović se nedavno našla na meti podeljenih komentara, te je sada rešila da odgovori na njih. Naime, njoj su nedavno u emisiji uživo "sevnule" gaćice, a sada je progovorila o tome.

- To su naši dvostruki aršini o kojima sam i ranije govorila. Navikla sam na to, ali ne mogu da kažem da me to ne dotiče. Ono što mi zaista nije jasno, a složićete se i vi kao predstavnici medija, polovina mojih koleginica nastupa isključivo u gaćicama, u smislu raznih bodija sa tanga donjim delom - istakla je pevačica.

Foto: printscreen instagram/radamanojlovic

Rada Manojlović

- Vrlo dobro znate na koje koleginice mislim, svi imamo oči. Pritom, ne mislim ništa loše, jer je to svakako scenska garderoba, koju nose i svetske zvezde poput Bijonse, Rijane, Džej Lo, Britni Spirs, Kristine Agilere. O Madoni i Šer koje su to radile davnih 70-ih i 80-ih da i ne pričam.

- Kada pogledate Instagram naloge mojih koleginica, slike u (samo) donjem vešu će vam oči isterati, a pojedine ga i nemaju. Ponavljam, to nije problem i ne zalazim u to niti mi smeta, naprotiv, imaju moju podršku, lepe su i zgodne - dodala je Rada.

Foto: printscreen

Rada Manojlović

- Ali zaista počinje da mi smeta činjenica da je moj minić najveći problem i nešto za šta se svi uhvate, kao i gaćice koje kao sevaju, a pritom to nisu obične gaćice nego deo kostima, koji je ušiven sa haljinom kao bodi od istog materijala - objasnila je Manojlovićeva.

- Budimo realni, sevaju vam gole zadnjice i grudi sa svih strana, toliko da će vam oči isterati.Uostalom, ja znam da ljudi koji me vole, vole me zbog onoga što jesam, a ne zbog onoga što oblačim, a ako je kratak minić najviše što može da mi se zameri, onda sam srećna - zaključila je Rada za Star, a prenose mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 3 godine

Jadna Rada, propada kao da je od papira umesto da je svoj zivot uzela pod svoju kontrolu pa da ima svoju familiju ima taj neki talenate i neki glas sto moze da zaradi mada ni to nije na vrhuncu. A sta ce tek biti posle. Sada joj je velika prica vide li joj se gace ili ne a sta ce tek posle.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija