• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Spasojević

06.03.2021

09:00

SEVERINA U OGROMNIM FINANSIJSKIM PROBLEMIMA! Kebina snajka u DEBELOM MINUSU jer godinu dana ne nastupa zbog korone!

Estrada

SEVERINA U OGROMNIM FINANSIJSKIM PROBLEMIMA! Kebina snajka u DEBELOM MINUSU jer godinu dana ne nastupa zbog korone!

Podeli vest

Severina Kojić totalno je finansijski pukla! Firme popularne pevačice "DUK prodakšen", "Dobrodošao u klub" i "Muzički program" u dugu su čak 226.666 evra

Pop zvezda već godinu dana nije nastupala zbog pandemije koronavirusa, pa je u debelom minusu i ne može da isplati plate zaposlenima i porez državi!

Pomoć države

Hrvatski zavod za zapošljavanje isplatio je Severini 1.500 evra po zaposlenom za firmu "Dobrodošao u klub", ali joj ni to nije pomoglo

- Severina je vlasnica i osnivačica firme "DUK prodakšen" i "Dobrodošao u klub", a njen menadžer Tomica Petrović i ona su suvlasnici "Muzičkog programa". Preko njih su organizovane pevačicine turneje, ali su i dovođene velike svetske muzičke zvezde u Hrvatsku. Međutim, sve je to stalo zbog korone, pa Severina nije uspela da isplati plate i doprinose zaposlenima, ali ni porez državi! Zato je u ogromnim finansijskim problemima. Duguje čak 226.666 hiljada evra, što je i za nju ogromna cifra - priča dobro obavešten izvor za Informer.

Foto: instagram/severina

Severinine firme  duguju 226.666evra

Seve je prošle godine za firmu "Dobrodošao u klub" dobijala pomoć države, ali ni to je nije iščupalo iz problema.

Uvalila mu kosku

Menadžera Tomicu Petrovića postavila za direktora firmi da pokuša da je izvuče iz bule

- Hrvatski zavod za zapošljavanje isplatio joj je 1.500 evra po zaposlenom. Pomoć je dobijala tri meseca, ali to joj je samo minimalno smanjilo dug. Na velikim je mukama, jer i dalje nema prihode, pa nema od čega da plati potraživanja - priča naš sagovornik.

On dodaje da je za direktora firmi nedavno postavila Tomicu Petrovića kako bi joj pomogao da se reši dugova:

- Sa Tomicom je prekinula saradnju pre dve godine, jer je to Igor tražio od nje. Njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima. Tada je Kebin sin preuzeo ulogu njenog menadžera. Kad se pre godinu dana rastala od Igora, u svoj "štab" je vratila Tomicu. Osim što joj opet pomaže pri svakodnevnim obavezama, vozi gde treba i nosi kofere, Severina očekuje da nađe način da je izvuče iz bule.

Zarađuje na Instagramu

Seve, kao i njene brojne koleginice, trenutno zarađuje samo na Instagramu, na kom je prati 1,3 miliona ljudi. Ona reklamira poznate brendove, s kojima ima ugovore, a čak snima i reklame za njih. Po objavi na ovoj društvenoj mreži Kojićeva uzima najmanje 6.000 evra. Međutim, zbog visoke cene nema baš mnogo klijenata.

Pevačica je poslednju turneju imala 2019. godine pod nazivom "Medžik tur". Održala je koncerte u celom regionu, a ovaj poduhvat koštao ju je skoro milion evra. Pošto je angažovala ogroman tim da radi na turneji, Kojićeva je posle nastupa ostala u minusu. Već tada su krenuli njeni novčani problemi, koji su se nagomilali kad je počela korona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija