• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo

06.03.2021

12:24

NIJE DOŠLO MOJE VREME DA ODEM SA OVOG SVETA, POBEDIĆU OVO ZLO! Tozovac se oglasio iz BOLNICE, otkrio u kakvom je stanju!

Estrada

NIJE DOŠLO MOJE VREME DA ODEM SA OVOG SVETA, POBEDIĆU OVO ZLO! Tozovac se oglasio iz BOLNICE, otkrio u kakvom je stanju!

Podeli vest

Pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde je priključen na niskom protoku kisonike , a sada se oglasio

- Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema - rekao je Tozovac i dodao da je, uprkos ozbiljnosti situacije, optimista kada je reč o njegovom daljem toku lečenja.

- Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu - rekao je Tozovac i istakao da se nada da će skoro izaći iz bolnice. 

Foto: Printscreen You Tube/TVKopernikus

Predrag Živković Tozovac

- Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta - kazao je jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike i dodao da ga je veoma potresla smrt kolege Đorđa Balašević koji je preminuo od korone.

- Mnogo mi ga je žao, ali kao da je Balašević povukao nogu...Nadam se da ću se što pre pobediti ovo zlo koje je napalo Srbiju, a ja ne pamtim nam se nešto slično desilo - poručio je pevač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija