• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

14.09.2015

14:07

NARKO-DEKA SE VADI NA ŽENU: Ona me nagovorila da gajimo "travu"!

Vesti

NARKO-DEKA SE VADI NA ŽENU: Ona me nagovorila da gajimo "travu"!

Podeli vest

Zvonimir R. (61) iz aleksandrovačkog sela Parčin priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu da je sa svojom nevenčanom suprugom Anđelkom M.(66) uzgajao marihuanu u dvorištu svoje kuće radi "budućeg biznisa"?!

Pošto mu je predočen zaplenjeni materijal on je sudiji za prethodni postupak izjavio da je taj "posao" nameravao da otvori po nagovoru svoje supruge, bivše medicinske sestre, koja je u penziji, kako bi se navodno bavila alternativnom medicinom.

Sudija mu je odredila jednomnesečni pritvor i pokrenula istražni postupak.  Krivičnu prijavu "popila" je i njegova nevenčana supruga Anđelka M. koja će se u ovom sudskom procesu braniti sa slobode. 

Policija je u njihovom dvorištu u selu Parčin kod Aleksandrovca u subotu pronašla i oduzela 32 zasađene stabljike marihuane, kao i 10 isečenih poluprosušenih stabljiki ove zelene biljne materije. U pomoćnoj prostoriji pronađena su još dva paketa ove opojne droge, ukupne težine 4.175 grama.

Sumnja se da je bila namenjena daljoj prodaji, iako supružnici koji su u tom zabranjenom poslu već na startu zaglavili tvrde da je konoplja zasađena i sušena radi "alternativne medicine".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavel

pre 8 godina

Potvrđeno je u mnogo slučajeva da ulje od kanabisa,odnosno neke vrste kanabinoida leče RAK,treba to lepo legalizovati da mogu ljudi da se leče bez bojazni od kršenje zakona...krajnje je vreme!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija