• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

17.11.2015

21:58

PODLEGAO POVREDAMA: Preminuo muškarac koji je izrešetan sačmom na teresi svoje kuće kod Prokuplja

Vesti

PODLEGAO POVREDAMA: Preminuo muškarac koji je izrešetan sačmom na teresi svoje kuće kod Prokuplja

Podeli vest

Goran Bakić (54), koji je u nedelju teško ranjen sačmom iz lovačkog oružja u Donjoj Konjuši kod Prokuplja, preminuo je u Kliničkom centru u Nišu uprkos naporima niških lekara da mu spasu život

- Pacijent je preminuo jutros, u ranim jutarnjim časovima, potvrdio je načelnik intenzivne nege na Klinici za Hirurgiju KC Niš dr Branko Branković.
 
Bakić je primljen 16.novembra u KC Niš u 3.30 časova, posle primarnme operacije u Prokuplju i odmah je operisan zbog povreda trbuha, dijafragme i grudnog koša koje su bile opasne po život.

Nakon toga, juče popodne ponovo je operisan, nakon čega je bio na aparatima za disanje na odeljenju intenzivne nege Klinike za grudnu hirurgiju, ali je jutros podlega povredama.
 
Bakić je pogođen sa dva zrna sačme na terasi porodične kuće u ovom selu, pod još neutvrđenim okolnostima. Policija ispituje da li je na Bakića pucano namerno, ili su ga slučajno ranili lovci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija