• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

26.11.2015

22:22

SORAJU SKUPO KOŠTA PRIJATELJSTVO Zapalili joj džip zbog posete zatvorenom hakeru!

Vesti

SORAJU SKUPO KOŠTA PRIJATELJSTVO Zapalili joj džip zbog posete zatvorenom hakeru!

Podeli vest

Policija u Crnoj Gori paljenje džipa Sojare Vučelić povezuje s njenom posetom optuženom hakeru Milošu Čujoviću koji boravi u zatvoru u Spužu

Piromanima koji još nisu uhapšeni navodno je zasmetao blizak odnos Soraje i Čujovića, koji održavaju i dok on robija u zatvoru u Spužu.

Soraja je neposredno pre paljenja džipa u Podgorici bila u poseti Čujoviću, koji se u pritvoru nalazi zbog internet prevara i trgovine kokainom.

Prema nezvaničnim informacijama, Soraja je kriminalca posećivala u svojstvu “polusestre”. Uprkos toj “rodbinskoj” vezi, o Čujoviću se odavno govori kao o Sorajinom sponzoru i ljubavniku, iako je on oženjen. 

Nastavljajući priču o Sorajinoj poseti hakeru dileru, podgoričke "Dnevne novine" saznaju da je njoj postupajući sudija potpisao dozvolu za tu posetu Čujoviću jer, kako je ocenjeno, ona nije smetnja za dalji tok sudskog postupka.

SORAJA ZA INFORMER: Džip sam kupila tri dana pre nego što su ga zapalili!

SORAJI ZAPALILI DŽIP ZBOG MUŠINOG UBISTVA?! Otkrivamo ko je starleti poslao opomenu

SORAJA POSLE EKSPLOZIJE: Evo šta je poručila maskiranim napadačima koji su joj zapalili džip!

(FOTO) BOMBOM NA SORAJU! U centru Podgorice zapaljen starletin džip!

U odgovoru "Dnevnim novinama" iz suda su naveli da "pritvoreno lice mogu posećivati supružnik ili lice sa kojim živi u trajnoj vanbračnoj zajednici i njegovi bliski srodnici”, čime je potvrđena njihova bliska veza. 

Sorajin džip “land rover” zapaljen je 21. oktobra u podgoričkom Siti kvartu, a piromani su uspeli da umaknu policiji.

Starleta je istražiteljima rekla da ne zna ko bi mogao da stoji iza napada i da je tog dana posetila Čujoviću u Spužu.

- Radite šta hoćete, neću da se nerviram zbog kola, kupiću nova - rekla je tada starleta podgoričkoj policiji. Ubrzo posle incidenta Soraja se vratila u Beograd.

Soraju je crnogorska policija saslušavala u aprilu 2015. kao svedoka ubistva Baranina Armina-Muše Osmanagića (39). Osmanagić je likvidiran 16. septembra prošle godine u Baru hicem iz snajperske puške.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija