• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

08.02.2016

12:47

UŽAS U LESKOVCU Udavio se u septičkoj jami dok je vršio nuždu!

Vesti

UŽAS U LESKOVCU Udavio se u septičkoj jami dok je vršio nuždu!

Podeli vest

Penzioner Tomislav Pavlović (67) iz leskovačkog naselja Bobište udavio se u septičkoj jami dok je u poljskom klozetu iznad vršio nuždu

Ovaj, u Leskovcu do sada nezabeležen slučaj, desio se u subotu oko 18 časova, a telo nesrećnog starca izvukli su iz septičke jame vatrogasci i radniic JP „Vodovoda“, koji su prethodno ispraznili jamu.

- Bila je to jeziva i potresna slika, scena od koje ne ne smem oči da sklopim - priča Pavlovićev zet Goran Jovanović, koji živi u istom domaćinstvu.

Do propadanja u septičku jamu došlo je, najverovtanije, kada se urušila nastrešnica iznad dela šupe i klozeta i sa sobom povukla zidove od blokova, ali i starca koji je u tom momentu vršio nuždu.

Tomslavljevo odsustvo iz kuće primetila je njegova supruga Dragica i oko 18 časova alarmirala zeta i ćerku.

Stigla je hitna pomoć, policija i istražni organi, vatrogasci i radnici Vopdovoda i komšije, ali sve je bilo kasno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija