• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

22.02.2016

21:46

ČAČAK OPSEDAJU RAZBOJNICI! Lopovi pelješe prolaznike i prete satarama!

Vesti

ČAČAK OPSEDAJU RAZBOJNICI! Lopovi pelješe prolaznike i prete satarama!

Podeli vest

Širi centar Čačka preplavio je talas razbojništava. Na meti pljačkaša su uglavnom manje prodavnice, ali i privatni stanovi

Napadi razbojnika posebno su bili intenzivni protekle dve nedelje u delu grada oivičenog ulicama Kneza Miloša, Cara Lazara i Obilićevom. Najdramatičnije je bilo kada su dvojica maskiranih usred dana, oko 15 sati, opljačkala radnju kod OŠ “Filip Filipović”.

- Sa koleginicom sam pripremala predaju smene kada su upala dvojica mladića. Imali su kapuljače na glavama i šalove preko lica, a u rukama su držali nož i sataru. Jedan od njih ljutito je rekao da mu damo pazar iz kase i cigarete, a drugi je gledao da li će neko da uđe. Valjda su bili nezadovoljni brzinom kojom im dajem novac, pa je jedan satarom udario po tastaturi računara i upozorio me da požurim - priča prodavačica.

UHAPŠEN SPAJDERMEN IZ NIŠA! Policija ga uhvatila dok je obijao knjižaru!

Kada su uzeli ono što im je bilo potrebno - pobegli su.

- Koleginica i ja smo bile skamenjene od straha. Odmah smo pozvale policiju - kaže prodavačica.

- Mojoj majci su iz podruma ukrali osam flaša ulja. Niko ništa ne sme da ostavi ispred vrata. Komšiji su upali u stan dok su spavali. Užas, kao da živimo u Bronksu - kaže jedan Čačanin iz Nemanjine ulice.

Pljačke po sličnom scenariju izvedene su u još nekoliko trgovinskih radnji. Nezvanično, zbog ovih razbojništava uhapšeni su Čačanin V. M. i njegov saučesnik iz Kraljeva.

- Znali smo da se radi o istom tandemu jer su pljačke bile istovetne. Uzimali su novac, ali i cigarete, što ih je u neku ruku i razotkrilo - rekao nam je izvor blizak policiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija