• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2016

20:48

DIREKTAN SUDAR NA KOVINSKOM MOSTU: Poginuo vozač "opela" na koga je naleteo kombi!

Vesti

DIREKTAN SUDAR NA KOVINSKOM MOSTU: Poginuo vozač "opela" na koga je naleteo kombi!

Podeli vest

Mušakrac koji je vozio automobil "opel omega", smederevskih registarskih oznaka, poginuo je oko 16.10 sati kada se na Kovinskom mostu sudario sa kombijem

Kako saznaje „Informer“ , poginuo je D.M. (48) iz Smedereva, dok je putnik iz njegovog vozila, čiji identitet još nije poznat, teško povređen i nakon reanimacije hitno prevezen za Beograd.  Nesreća se dogodila kada je Iveko kombi, kojim je upravljao K.M. (28), krećući se iz pravca 

Kovina prešao na suprotnu traku i direktno udario u automobil Opel omega koji je vozio poginuli  Smederevac. Vozač kombija nije životno ugrožen, kao ni putnik iz njegovog vozila.

Prema rečima očevidaca, iz potpuno uništenog automobila izvučen zahvaljujući požrtvovanom policajcu, koji je istovremeno pozvao policiju i nožem isekao pojas da oslobodi povređenog.

Ubrzo su došli vatrogasci koji su isekli automobil posle čega je muškarac izvučen i vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu

J.V.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija