• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

03.03.2016

18:16

DŽIHADISTA U ZEMUNU PRETIO DA ĆE POBITI SVE SRBE: Vitlao SEKIROM u autobusu i vikao Alahu Akbar!

Vesti

DŽIHADISTA U ZEMUNU PRETIO DA ĆE POBITI SVE SRBE: Vitlao SEKIROM u autobusu i vikao Alahu Akbar!

Podeli vest

Muhamed K. zvani Muki (51) uhapšen je zbog sumnje da je u gradskom autobusu u Zemunu vitlao sekirom i vikao "Alahu akbar", preteći da će da "pobije sve Srbe"

Kako piše Blic, prestravljeni putnici su pozvali policiju, koja je Muhameda K. izvela iz autobusa, a potom odvela u policijsku stanicu na saslušanje.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Pretpostavlja se da je u trenutku incidenta bio pod dejstvom alkohola, a kako "Blic" saznaje, on je sredinom februara već hapšen na Novom Beogradu, takođe zbog nasilničnog ponašanja.

Tada je takođe pretio sekirom na liniji 706, kada je govorio da će aktivirati bombu i dići sve u vazduh.

Policija ga je tada savladala i pronašla sekiru, a on je tvrdio da nije pretio da će ubiti ljude, već je samo bio nervozan jer mu vozač nije stao van stanice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baba roga

pre 8 godina

I ovaj je poznat policiji od ranije.Vitlao sekirom i vikao to što je vikao .

trtica

pre 8 godina

Ma pustite tog baliju opet-i opet- i opet, dok stvarno neko ne strada od ludaka koji je očigledno uzeo sebi za pravo da teroriše miran svet. Trebali su ljudi iz autobusa uzeti stvar u svoje ruke i izubijati govno na smrt, pa bi to bio primer šta čeka svakog ko i pomisli da prosipa balijski teror!!! Kad ga policija svaki put pusti bez pritvora i krivičnog gonjenja onda ostaje jedino samoodbrana i samoorganizovanje građana protiv islamskog terora!!!

aca

pre 8 godina

Bolje da se srbija zabavi mentalnim zdravljem srba,unuci ubijaju bake majke dave djecu i slicno. Ovim pijanim balijama treba samo još nadoliti šljive i poslati na farmu ili parove

banat1952

pre 8 godina

Nemoj da krivis policiju, oni odrade svoj posao, privedu ga i uz prijavu predaju sudiji, a zbog cega je on i njemu slicni ponovo na ulici umesto u zatvoru, gde im je mesto, treba pitati sudije.

NEUTRALAN

pre 8 godina

NE PRIPADAM VECINSKOM NARODU ALI VOLIM OVU ZEMLJU NJEN NAROD KO GOD NEVOLI OVU ZEMLJU NE POSTUJE HIMNU GRB I ZAKON NEK IDE BRATE ODAVDE NEK NAS OSTAVE DA MI ZIVIMO U MIRU I VOLIMO SVOJU ZEMLJU I SVE STO JE NJENO

Peca

pre 8 godina

E muki sto te ja nisam sreo tako nervoznog . Ti poima nemaš koliko sam ja dobar terapeut za takve. Ako ne veruješ pitaj pokojnog Aliju,Fazliju ,Jusu Husu i preko ..... Mojih pacijenata . Bio bi mrtav hladan , bez nervoze i kul

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija