• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2016

21:47

KRVAVI ZLOČIN U POŽAREVCU! POLICAJAC-UBICA PRIZNAO: Hteo sam samo Jelenu da ubijem, ne i njenog dečka!

Vesti

KRVAVI ZLOČIN U POŽAREVCU! POLICAJAC-UBICA PRIZNAO: Hteo sam samo Jelenu da ubijem, ne i njenog dečka!

Podeli vest

Spremio sam metke i za nju i za sebe, ali eto - sebi nisam presudio, rekao je Dejan Stojiljković (36) kolegama policajcima nakon što je izrešetao bivšu devojku Jelenu Šindrić (29)

Policajac Dejan Stojiljković (36), koji je u sredu u Požarevcu ubio bivšu devojku Jelenu Šindrić (29) pred njenim novim dečkom, priznao je kolegama u stanici da je planirao ovaj zločin.

- Hteo sam samo Jelenu da ubijem, ne i njenog dečka... Nije me briga za njega. Spremio sam metke i za nju i za sebe, ali eto - sebi nisam presudio... - rekao je Dejan kolegama nakon što se predao.

Nije bila trudna

On je, kako saznajemo, poludeo od ljubomore kad je čuo da je Jelena zatrudnela s novim dečkom i rešio je da joj se krvavo osveti. Međutim, obdukcija Jeleninog tela pokazala je da ona nije bila u drugom stanju. U Jelenu su ispaljena dva hica u stomak i jedan u srce, koji je bio smrtonosan.

Jelenin dečko Branko Kovčić (25) kazao nam je da nije ni slutio da bi Dejan mogao tako nešto da uradi.
- Dejan je više puta pretio Jeleni, ali nije nam se činilo da će to sprovesti u delo - rekao je Branko.

Public

On i Jelena su se znali odranije, jer imaju familiju u Majilovcu, ali su se zbližili prošle godine u Austriji, gde su oboje sezonski radili u jednom hotelu u blizini Salcburga. Jelena je u novembru napustila Dejana zbog Branka, a dva meseca kasnije se i preselila kod novog dečka.

Tražila strožu kaznu za strinu Marinu Andrejić

Jelena Šindrić je iz familije Andrejić u Majilovcu, a njen brat od strica je pokojni Đorđe Andrejić (13), za čije je ubistvo bila optužena njegova majka Marina. Ova je prvo bila osuđena na 20 godina zatvora, a kasnije je oslobođena zbog nedostatka dokaza.
Kad je Marina Andrejić u požarevačkom Višem sudu 2011. osuđena na 20 godina, Jelena je prisustvovala tom suđenju. Novinarima je posle izricanja presude rekla da je Marina, njena strina, trebalo da dobije mnogo dužu kaznu.
- Nisam zadovoljna presudom jer sam očekivala da će Marina dobiti maksimalnu kaznu za ubistvo mog brata Đorđa. Iako sam ja sa svojom strinom pre ovog događaja bila u dobrim odnosima, verujem da je ubila Đorđa jer je prema njemu stalno pokazivala veliku nervozu - rekla je tada Jelena.

- U sredu oko tri sata iza ponoći sačekao nas je ispred kapije moje kuće. Nisam ga odmah prepoznao, bio je mrak. Čim je Jelena kročila iz auta, on je potegao pištolj. Jelena ga je preklinjala: "Nemoj, molim te." Krenuo sam da ga sprečim, i tad je ispalio tri hica u nju. Potrčao sam za njim, ali sam se brzo vratio da pokušam da pomognem Jeleni. Međutim, bilo je kasno za to. Na rukama mi je umrla - priča očajni Branko ispred bifea svog očuha. Kovčić je kobne noći sa Jelenom u ovoj kafani služio goste koji su proslavljali Dan žena.

(FOTO) MOLIM TE, POŠTEDI ME! Devojka preklinjala za život, njen bivši NIJE IMAO MILOSTI!

Ispred Brankove kuće, gde je Jelena ubijena, postavljen je venac koji su ostavili njeni roditelji, otac Slađan, majka Vesna i brat Ivan iz Majilovca.


Sukob sa porodicom

Jelena nije bila u dobrim odnosima sa njima. Mlada se udala i dobila je ćerku, ali je zbog Dejana, pre sedam godina, napustila muža i dete, što Jelenini roditelji i brat nisu odobravali. Ipak, kad je Ivan dobio dete, pre nekoliko dana, bili su na putu da se pomire, ali ih je ova tragedija sprečila u tome.

Jelena je ranije od babe dobila stan u Požarevcu, ali je tu kratko živela. Komšinica iz te zgrade Senka Dimić ispričala nam je da je Jelena nosila prezime Šindrić jer se fiktivno udala za jednog meštanina Subotice sa tim prezimenom, koji ima mađarsko državljanstvo. Upoznala ga je preko interneta, a tom udajom je dobila uredne papire za rad u Austriji.

- Tad je bila u vezi sa Dejanom i on ju je i vozio u Suboticu da se fiktivno uda za tog čoveka. Znam da ju je Dejan obožavao, bio je veoma vezan za nju - ispričala je Senka. 

 

Marina Andrejić: Žao mi je Jelene

Jelenina strina Marina Andrejić juče nam je rekla da joj je mnogo žao Jelene.
- Poslednji put smo se dopisivale u decembru, tad je bila u Austriji. Ispričala mi je za svog novog dečka, rekla mi je da imaju neke probleme u vezi, a nije krila ni da joj Dejan preti. Znam da me je Jelena ranije optuživala da sam ubila svoga sina Đorđa, ali oprostila sam joj to, a ona je promenila mišljenje o meni. Neću joj otići na sahranu zbog svega što se izdešavalo u našoj familiji, ali ću joj zapaliti sveću - priča Marina.
Ona nije želela da komentariše priče da se nad familijom Andrejić nadvila neka zla kob, prvo je nestao Đorđe, a potom je ubijena Jelena.
- Idite i pitajte Jelenine roditelje da li je sve ovo slučajnost! Ja sa tom porodicom više nemam ništa. Kad se desilo to sa Đorđem, oni su mi uzeli ćerku Anđelu i okrenuli su je protiv mene, a svoje ćerke Jelene su se odrekli i nisu hteli da je vide. Jelena je nakon svega pokušavala da se pomiri sa njima... Ma ne verujem da su se oni nešto potresli što je ubijena - priča Marina.
Ponekad joj se, kaže, javi nada da je mali Đorđe još živ.
- Ali onda se vratim u surovu realnost. I želim da se stavi tačka na tu priču. Ako je živ, neka mi se vrati, ako nije, neka kažu da je mrtav i da se nađe ubica! Ja mog sina nisam ubila. Sud je isto rekao, a to što ovde ljudi i dalje teraju po svom i misle da sam zločinac, to nek je njima na čast - napominje Marina.
Sa tugom priča kako je izgledao dan u julu 2010, kada je ostala bez sina.
- Pošli smo u njivu. Meni je pozlilo i rekla sam mu: "Sine, okreni se oko sebe i vidi gde smo." To je moja jedina greška što sam sinu rekla da procunja malo okolo. Poslednje reči koje sam čula od njega su bile: "Mama, ovde su neka dva puta." Više ga nisam ni čula ni videla i nikad nije pronađen - kaže Marina. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BOJIM SE DA JE ZNALA TAJNU

pre 8 godina

Ko je oteo njenog brata i izkasapio ga za organe??

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Košarka

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija