• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

07.04.2016

11:15

MUŽ BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE KONAČNO OTKRIO: Evo zbog čega nisam odmah pozvao policiju kad je Jelena nestala!

Vesti

MUŽ BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE KONAČNO OTKRIO: Evo zbog čega nisam odmah pozvao policiju kad je Jelena nestala!

Podeli vest

Zoran, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović koja je zadobila oko 20 udaraca u glavu, otkrio je novinarima kako je sa pokojnom suprugom i ćerkom proveo poslednje zajedničke trenutke

- Izašli smo na nasip. Jelena je trčala, a ćerka Jana i ja smo se igrali. Sve vreme sam je video dok je trčala. U jednom trenutku, zaigrao sam se ćerkom i na nekih 20 minuta je izgubio iz vida - rekao je Marjanović.

Kako tvrdi, čim nije mogao da je nađe pogledom, preplašio se i odmah potrčao u pravcu gde ju je poslednji put video.

DIRLJIV SUSRET ĆERKE I MUŽA UBIJENE PEVAČICE! Mala Jana pitala: TATA, DA LI SI NAŠAO MAMU?

- Zvao sam je telefonom, ali nije se javljala. Zaledio sam se od straha. Trčao sam sa ćerkom koliko me noge nose - rekao je Zoran i dodao su je on i ćerka dozivali iz sveg glasa. Prema njegovim rečima, kada odgovora nije bilo, shvatio je da je neko oteo Jelenu, ali nije mogao ni da pomisli da ju je neko ubio.

UBICA ĆE DOĆI NA JECINU SAHRANU? Ovo su potezi koje policija očekuje da monstrum uradi!

- Svi pitate zašto nisam otišao pravo u policiju. Čekao sam da se jave da traže otkup - objasnio je Zoran razloge zbog kojih je nestanak ubijene pevaćice prijavio policiji tek oko 20 sati.

On smatra da je Jelenu ubio neko ko je poznavao, a kada je pošao u potragu za suprugom sreo je dvojicu muškaraca.

Na dan sahrane svirepo ubijene pevačice ubica još nije otkriven, a njeni poslednji sati života presudni su u istrazi koju vode operativci beogradske policije.

ISTRAGA SE NASTAVLJA: Muž ubijene pevačice PUŠTEN iz pritvora, DNK ubice nije njegov!

Oni pokušavaju da rekonstruišu poslednja 24 sata života pevačice,  kako bi pronašli trag koji bi ih odveo do njenog ubice, a juče su obilazili i kuće u naselju Crvenka i razgovali sa meštanima, koji su u velikom strahu, jer je ubica na slobodi.

Muž pokojne pevačice juče je prvi put posle tragedije otišao da vidi ćerku. Jelena će biti sahranjena danas u 14 sati na groblju Zbeg u Borči.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
LEGIJA

pre 8 godina

Sreo je dvojicu muskaraca.I onda nista.Zar nisu bitna ta dvojica muskaraca???\nNesto tu smrdi.Sad se setio detalja...Koga bre da kidnapuju.Koje pare da traze kad nisu bogati.Kidnapuju se Brenino dete,Miskovic.... a ne zena siromaha.\n

Marko

pre 8 godina

kako siromaha aho su pravili pesme koje su bili hitovi? sta mislite koliko kosta jedna pesma? kako siromasi mogu da imaju sopstveni muzicki studio?

Pitam se

pre 8 godina

Mastovit ovaj muz, sad je cekao da traze otkup...trcao je koliko ga noge nose...pre eki dan je video automobil, a sad je video dva muskarca...pa je cekao do 20 h...sta je radio ta 4 sata - samo sedeo i cekao...cak i da je potpuno nevin sve je ovo cudno sto on prica, u najmanju ruku....

SUDIJA

pre 8 godina

ovaj covek laze cim zine !!!!! to je toliko providno ??? a zasto to radi vec se upetljao ???!!!

olga

pre 8 godina

Ineteresantna priča.Zašto bi nju neko oteo?Značajan novac od estrade oni sigurno nemaju,a koji bi bio drugi razlog?Da li su se bavili nekim kriminalnim poslovima kada je suprugu to palo na pamet?Kriminalci ubijaju pištoljem.Nisam čula da su nekoga ubili na taja način,a najmanje ženu.

Tosa

pre 8 godina

Ne mozemo mi nikoga proglasiti krivijm, dok to policija ne ucini na osnovu materijalnih dokaza koje je prikupila ili jos prikuplja. Zelim samo da kazem da duboko zalim smrt ove mlade zene i majke, a iskreno verujem da ce nasa policija pronaci ubicu, ne na osnovu indicija ili nagadjanja, vec na osnovu dokaza. Suprug jeste po malo cudan, ali to ne znaci da je ubica, trebaju dokazi!!.Treba proveriti sve, i pretnje i njeno kretanje, kao i da li je neko mozda cekao godinama da se za nesto osveti. Ovo ubistvo je pokazalo ogromnu kolicinu mrznje i besa...

pedja do istine

pre 8 godina

Šta vam je ljudi,njemu je najteže,a vi bleblečete ko luda radojka.Sačekajte sa komentarima da policija završi slućaj.Nedao bog da se vama slično desi,nebi u tim trenucima znali gde vam je dupe gde vam je glava.Opusti se Srbijo policija radi svoj posao.Najlakše je nekog napadati i optuživati.ŠTA STE VI,SUDIJE,ADVOKATI pa tako ocrnjujete čoveka.On je još uvek nevin,dok se ne dokaže suprotno.

Deki

pre 8 godina

Cuj izjavu....on cekao ogkup a jadna zena na dan smrti izmirila dugovanja u apoteci...na verediju uzimali, pa sta on misli da smo mi i policija tolike budale!!! Trebali su ga zadrzati jos, propevao bih!!! A i ovako ce!

Bran

pre 8 godina

Zasto to odmah nije rekao da je cekao da neko zatrazi otkup, i zasto su onda rodbina i prijatelji pretrazivali 4 sata nasip, zar to nije posao policije, jer se ako neki teren pretrazuje sumnja se na ubistvo? Kao se on to zaigrao sa cerkom punih 20 minuta i nije za to vreme obracao paznju na zenu? Ako se mobilni ubijene sve vreme nalazio na stazi na kojoj je trcala kako ga nije odmah pronasao, ako je zaista pozivao njen broj, jer bi sigurno cuo zvonjenje, vec ga je pronasla policija ? Cak je rekao da su prijatelji i rodbina pretrazivali ceo kraj pre dolaska policije, a da pri tom niko od njih ne cuje zvonjenje njenog mobilnog - zaista nelogicno. Kako je to sreo ta dva muskarca, na stazi, zar su oni tako naivni pa da ih neko vidi, ni manje ni vise nego njen muz, a oni kao mirno setaju stazom na kojoj su prethodno ubili zenu - sasvim nelogicno.

Noa

pre 8 godina

U napred izvinjenje...ako gresim----ali sve iz jave Zorana su za veliku sumnju. A sta bi za ruke mu krvave i ogrebotine..pa zasto nema objasnjenja. Ljubomora cpecijalna moguce.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija