• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.04.2016

16:30

ZORANOV OTAC BESAN I OGORČEN: Nas ste upropastili, a JELENIN UBICA SA ČEKIĆEM I DALJE ŠETA GRADOM!

Vesti

ZORANOV OTAC BESAN I OGORČEN: Nas ste upropastili, a JELENIN UBICA SA ČEKIĆEM I DALJE ŠETA GRADOM!

Podeli vest

Forenzičari koji su ceo dan pretresali kuću Marjanovića otišli su i sa sobom odneli tepih i nekoliko crnih kesa.

 

 

 Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića ubrzo posle toga izašao je iz kuće da preparkira auto i novinarima rekao da je policija odnela ono što im je trebalo.

- Odneli su ono što su hteli, dok ubica sa čekićem šeta gradom - rekao je Vladimir kratko.

- Šta ste nam uradili, upropastili ste nas - dodao je Vladimir.

(VIDEO) MISTERIJA Šta se nalazi u dve crne kese koje je POLICIJA ODNELA IZ KUĆE ZORANA MARJANOVIĆA?!

Policija svakodnevno od kada je telo Jelene Marjanović pronađeno u nasipu u beogradskom naselju Borča pretražuje teren ne bi li došla do novih dokaza koji bi pomogli u rasvetljavanju ovog svirepog ubistva.

POLICIJA TRAŽI ČEKIĆ KOJIM JE UBIJENA PEVAČICA! Istražitelji isušuju kanal u kojem je nađena mrtva Jelena Marjanović!

Uporedo sa tim, danas se počelo sa isušivanjem deo kanala u kojem je pronađeno telo ubijene pevačice Jelene Marjanović.

MORBIDNA KLADIONICA U BORČANSKIM KAFANAMA: Meštani tipuju da je Jelenu ubio muž Zoran ili njegov sin iz prvog braka!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saša

pre 8 godina

Odakle gospodinu ideja da je njegova porodica UPROPASTENA od strane medija i mup - a! Gospodine Vladimire da je kojim slucajem moja pokojna majka, ubila neko neduzno - nevino bice PREORAO BI JOJ NADGROBNU PLOCU... Verujte mi. Posrao bi joj se na sred slike i spomenika momacki!... Bilo ko da je iz moje porodice ucino bilo kakav zlocin, sledi mu BLISKI SUSRET SAMNOM... Ozbiljan! Sto se tice mojih ukucana! \"Ravnopravnost DA\" \"Zlocin NE\"... Pod krovom mojim!... Gospodine Vladimire... \n

juka

pre 8 godina

tako je prijatelju.i kod mene.kost bi joj izvukao iz groba da proverim ako treba a ovi se igraju sa policijom.nasa policija je mekana previse.ostro sa njima priznat će ubistvo.ni zvezdan jovanović nije izdrzao pa priznao.imaju oni metode samo da hoće.vec nesto policija razvlači slucaj.pa u je sve jasno ko dan.a ova baba gatara naduti prevarant nju bi posebno nagazio.obmanjuju naivne i dure se.podrum u mup brale sa njima iskašljat ce sve....

zeljko02

pre 8 godina

Ovo je opasna porodica, sve Oko njih je toliko cudno.

law abiding citizen

pre 8 godina

ovaj gospodin je u intervjuu datom za novinare kurira odmah nakon saznanja da je Jelena ubijenadoslovce rekao: nije mu to trebalo još svojim čekićem...?! dal trebam da napominjem da sam više puta premotavao snimak da bih se uverio šta izgovara ovaj čovek a vamo se traži ubica..al dobro jasno je da je policija kupovala vreme da bi se prikupili čvrsti dokazi i razotkrili saučesnici..ako je iko u Srbiji pažljivo ispratio ovu njegovu gorepomenutu i još neverovatniju izjavu sina koji kaže, citiram:kad mi je nestala iz vidokruga krenuo sam da je tražim zajedno sa ćerkicom i ubrzavali smo do tamo"...A gde to do TAMO?! koje TAMO druže?!...A vamo policiji prijavljuje ubistvo žene?!ALO!

Sima

pre 8 godina

Svaki dan nova verzija: ubijena na nasipu, ubijena drugde pa donešena na nasip, ubijena u kući pa donešena na nasip, prošao poligraf, pa nije prošao...ispade od ovog Španska serija, a mediji su bezbroj različitih i kontradiktornih činjenica napumpali do maksimuma. Obzirom da nemogu da pronađu ubicu teoretski je moguće da policija donese i u kući podmetne trag koji bi ih optužio, jel valjda neko mora biti kriv, pa daj šta daš. Mediji su čudo. Ako nije niko iz kuće Marjanovića ubica, a svo vreme se sugeriše da su oni, šta onda???? Ubijen im član porodice i još ih okriviš. Šta je tu pogrešno rekao svekar. Ima li neko od vas sramote i savesti,

Furtula

pre 8 godina

Prijatelju,ti bolje nadji neku zanimaciju i ispuni sopstveni zivot, od ovakvih baljezgarija nista korisno nemas...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija