• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.05.2016

16:10

DETALJI HAPŠENJA BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE! Policajci: Glogovac bio PIJAN I RAZJAREN kad smo ga priveli!

Vesti

DETALJI HAPŠENJA BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE! Policajci: Glogovac bio PIJAN I RAZJAREN kad smo ga priveli!

Podeli vest

Dvojica policajaca posvedočili su juče u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je bivši fudbaler Crvene Zvezde Stevan Glogovac (34) u nedelju bio pijan kad su ga priveli zbog nasilja u porodici

Oni su kazali da su tog dana došli u Glogovčev stan u centru Beograda po pozivu njegove bivše supruge. Kako su rekli, u stanu su zatekli razjarenog muškarca koji je vikao i osećao se na alkohol.

- Kazali su da su pokušali da ga smire, ali da on nije hteo da ih posluša. Došlo je do manjeg koškanja, pa su morali da ga privedu u policijsku stanicu - rekao nam je izvor blizak istrazi.


PRETI MU DO TRI GODINE ZATVORA: Bivši fudbaler Zvezde pijan PRETUKAO ĆERKE!

Stevanu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u nedelju fizički nasrnuo na svoje dve maloletne ćerke.

Devojčice, koje žive sa majkom u komšijskom stanu, došle su da obiđu oca, ali ovaj je počeo da viče na njih i da ih udara. To je čula njihova majka, koja je dotrčala do stana bivšeg muža. Glogovac je urlao: "Pobiću vas, bre! Sve ću vas pobiti, je l' me čujete?" U tom trenutku stigla je policija i privela ga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kaca

pre 7 godina

VO DITE NASILNIKA U ZATVOR TAMO MU JE MESTO,MALTRETIRA SVOJE TRI CERKE MALOLETNE ,BIJE IH.STOKA JEDNA

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija