• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

09.06.2016

08:15

(FOTO) HOROR NA SENJAKU! Fudbaler Crvene zvezde ISEKAO SORAJU NOŽEM PO VRATU I STOMAKU!

Vesti

(FOTO) HOROR NA SENJAKU! Fudbaler Crvene zvezde ISEKAO SORAJU NOŽEM PO VRATU I STOMAKU!

Podeli vest

Nekadašnji igrač crveno-belih Stefan Mihajlović nasrnuo je pripit na Soraju Vučelić u svojoj kući na Senjaku. Vučelićeva uspela da pobegne iz kuće i ode u bolnicu

Informer je došao do Sorajinog lekarskog nalaza na kom piše da su joj konstatovane povrede ispod grudi i na vratu nanete oštrim predmetom

Bivši fudbaler Crvene zvezde Stefan Mihajlović isekao je Soraju Vučelić nožem u noći između utorka i srede. Sin Radmila Mihajlovića, nekadašnjeg igrača Bajerna iz Minhena, naneo je novopečenoj voditeljki lakše povrede zbog kojih je završila u beogradskom Urgentnom centru.

Informer je došao do Sorajinog lekarskog nalaza na kom piše da su joj konstatovane povrede ispod grudi i na vratu nanete oštrim predmetom. Ona je odbila da lekari zovu policiju i u bolnici nije htela da ispriča kako je zadobila povrede.

Informer

Kako saznajemo, bivši ljubavnici su se sreli na beogradskom splavu "Fristajler", posle čega su sa prijateljima otišli u njegovu kuću na Senjaku.

Jedan od momaka iz njihovog društva koji je prisustvovao incidentu prepričao nam je zašto je Mihajlović nasrnuo nožem na Soraju.

Informer

Soraja je želela da ode kući, ali joj Stefan to nije dozvolio. Bio je pripit. Počeli su da se koškaju, guraju, svađaju.... Mahao je tim nožem kao igračkom. Bilo je jezivo
očevidac

- Svi zajedno smo sa splava otišli kod Stefana. Nastavili smo da pijemo i da se zezamo. Soraja je u jednom momentu želela da ode kući, ali joj Stefan to nije dozvolio. Bio je pripit. Počeli su da se koškaju, guraju, svađaju... Mislili smo da se samo zezaju, ali kada smo videli da Stefan uzima nož, shvatili smo da je situacija ozbiljna. Ona je pokušala da pobegne i tada ju je posekao prvo po stomaku, a onda i po vratu. Bogu hvala da je uspela da istrči iz kuće, ko zna kako je sve moglo da se završi - kaže Sorajin i Stefanov zajednički prijatelj.

On tvrdi da fudbaler uopšte nije bio svestan šta radi.

- Stefan se sve vreme smejao, mahao je tim nožem kao igračkom. Bilo je jezivo - priseća se naš sagovornik.


(FOTO) NOVA HIMNA SPONZORUŠA! Za Soraju i Tamaru malo je i "brdo love"!

Soraja, koja je juče ujutru oko sedam sati bila u Urgentnom centru, tokom jučerašnjeg dana nije odgovarala na naše poruke i pozive. Ni do Stefanovog komentara nismo uspeli da dođemo, ali smo zato kontaktirali sa njegovim ocem Radmilom.


TVRDI DA TE DIPLOME NE MOGU DA SE KUPE! Soraja otkrila koji je fakultet završila!

- Stefan je u Italiji - rekao nam je prvo Radmilo, ali kad smo mu objasnili u kakvom je incidentu učestvovao njegov sin, bivši fudbaler se šokirao.

- Ne mogu da verujem. Nemojte mi to reći. Nije mi ni javio da je stigao u Srbiju - poručio nam je Radmilo i spustio slušalicu. Kad smo ponovo kontaktirali sa njim, objasnio nam je da ne može da dođe do sina jer je nedostupan na italijanski broj.

 

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

A ko ovde koga zavarava ? Soraja je u prvoj izjavi rekla da je incident bio slucajan-hahaha. Za meine je ovo pokusaj ili blaze receno zastrasivanje pre nego bi se desilo ono najgore ! Hapsiti manijaka. Ne bih zelela da slusam da je alkohol kriv ili slicne izgovore jer ne postoje.

starica

pre 7 godina

Moja majka je imala obicaj da kaze: Rakija ne miruje ni u buretu a kamo li u glavi! Dobro znam posledice pijanstva, pogotovu kod bolesno ljubomornih muskaraca...

viktorija

pre 7 godina

Puni Su Para i popularnosti pa se ludiraju dok postena deca propadaju.Tuga......

wuk

pre 7 godina

E to je laz da mu nije dala provjerite jel se on branio od nje,ko nije trazio od nje nije ni dobio

nada

pre 7 godina

I jos je na slobodi ? Sta radi nasa policija i pravosudje ?

Eli

pre 7 godina

Ocigledno je da taj njegov otac Radmilo zna kakvog je lika odgajio, pa se ni ne buni sto je doticni sa starletom odn. ...... ! Svasta stvarno! Stop polusvetu, shundu i shabanima u nasem gradu!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija