• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stojadinović

03.07.2016

14:26

MALOM NEMANJI REKLI DA MU JE MAMA UMRLA! Nisu smeli da mu kažu da mu je majka Dijana svirepo ubijena!

Vesti

MALOM NEMANJI REKLI DA MU JE MAMA UMRLA! Nisu smeli da mu kažu da mu je majka Dijana svirepo ubijena!

Podeli vest

Socijalni radnici upravo su saopštili malom Nemanji Zlatiću (9) da mu je majka Dijana umrla! Radnici službe za socijalni rad odlučili su da nesrećnom dečaku saopšte najtužniju vest, ali nisu hteli da otkriju da mu je mama svirepo ubijena, i da je to učinio njegov otac Siniša Zlatić...

Nemanji, koji se od juče nalazi kod tetke Ankice, sestre ubijene Dijane, rečeno je da je njegovoj mami iznenada pozlilo i da je nakon toga umla u bolnici.

- Nemanja je skroz slomljen, rekao mi je “teto ne mogu ja da idem na sahranu”. On je skroz slomljen. Ja ovo neću preživeti - rekla je Ankica, sestra ubijene.

POTRESNO! Dijanin i Sinišin sin (9) sklonjen iz kuće, PORODICA NEĆE DA IZ MEDIJA SAZNA DA MU JE MAJKA MRTVA!

Podsetimo, Siniša Zlatić u kafiću Makijato iz automatskog oružja ubio je svoju bivšu suprugu Dijanu i njenu prijateljicu Jovanu Popović (20), nakon čega je nastavio da puca po gostima kafića. Život je izgubilo 5 ljudi, a 22 je ranjeno. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
badza

pre 7 godina

Zasto ste pustali tu bandu uopste u kucu.Jesu li oni tu da saopstavaju takve vesti ili su tu da sprece ovakve tragedije.Najvecu krivicu u ovoj tragediji snosi upravo taj centar za socijalni rad.A njihov posao je kako vidim da saopstavaju posledice tragicnih dogadjaja.Tako je na zalost u celoj Srbiji sa socijalni radnicima i ko ih izmisli.

bogster

pre 7 godina

To su uspeli, bravo, a nisu se potrudili da mu oca smeste u ludaru... nemojte nas više nervirati sa ovakvim naslovima.

bb

pre 7 godina

Ne lupetajte. Kao prvo nije imao dijagnozu da ga smeste u ludaru. Drugo,kad zivis sa nasilnikom onda ne izlazis javno sa novim deckom,samo mesec dana posto se razvedes od nasilnika(koji odavno sumnja da odavno imas nesto sa tim "deckom"),u to u kafanu gde dolazi celo selo i nasilnik,pa da te svi vide. Hocu da kazem,u zivotu nije mudro cackati mecku i izazivati sudbinu,a kad se ovakve stvari dese ,onda krivo drustvo ,ma da kako da ne!

zak

pre 7 godina

ma koju ludnicu ,covek prvo nije lud to ce i istraga da utvrdi ,da je ona mislila mozgom nedi se ovo desilo

XXL

pre 7 godina

Opet radnici centra za socijalni rad u svom radu - BRLJAJU. Zašto LAŽU dete kada će pre ili kasnije saznati pravu istinu, a odgovore će teško dobijati kada počne da postavlja pitanja? Šta će da mu odgovore sad posle laži kada ih bude pitao "zašto moj tata ne dođe po mene"? Šta će onda da odgovore "sine otac ti je na službenom putu"? Inače ne komentarišem tragične vesti ali Ove iz centra za soc.rad morao sam da komentarišem jer su nakaradni u svom radu i službi. Iskreno saučešće porodicama nastradalih i njihovim prijateljima.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Треба ли можда да сазна истину у школи - од другара...? То није мало дете...а лажима се (деце!) не иде у живот....Јели то чувена "Психологија" Центра за Социјално која базира углавном на - лагању... Јаки "стручњаци" у ПМ...

XXL

pre 7 godina

Tako je prijatelju @Lala iz Banata mada ponavljam NE volim i NE postavljam niti komentarišem tragične vesti i događaje ali Ove iz Centra za soc.rada sam morao. Pozz.

ispravno

pre 7 godina

Ova devojka non stop u kaficima,cak i dete vodala po kafanama,Sinisu optuzujem samo sto je pobio i ranio ostale nevine ljude.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija