• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

11.07.2016

07:40

KRVAVI MASAKR U ŽITIŠTU JOŠ UZIMA DANAK! Upucanoj srpskoj gimnastičarki ODESKLI NOGU da joj spasu život!

Vesti

KRVAVI MASAKR U ŽITIŠTU JOŠ UZIMA DANAK! Upucanoj srpskoj gimnastičarki ODESKLI NOGU da joj spasu život!

Podeli vest

Krvavi masakr u Žitištu, kada je Siniša Zlatić kalašnjikovim u kafiću "Makijato" ubio petoro, a ranio dvadesetoro, zavio je ovo mesto blizu Zrenjanina u crno. Među povređenima bila je i Bojana Ćoralić (21) iz Novog Sada, kojoj je amputirana noga

 

Ona se sada nalazi u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu u teškom stanju.


(AUDIO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MASAKRA U ŽITIŠTU: Pevali “Lipe cvatu” a onda su odjeknuli rafali!

- Bojanu su pogodila četiri hica: u butinu, preponu, koleno, lakat i drugu ruku. Hitac u preponu joj je prekinuo krvni sud, pa je moja ćerka mnogo iskrvarila. Operisana je, bila je u komi, ali još ne dolazi k sebi. Da ne bi bilo daljih komplikacija, lekari su morali da joj amputiraju nogu - rekao je njen otac Dragan Ćoralić za Alo.


MONSTRUM IZ ŽITIŠTA POD NADZOROM 24 SATA! Čuvaju ga u ćeliji DA SE NE UBIJE!

Bojana je te večeri otišla kod drugarice u Žitište i bile su u kafiću kada je došao Zlatić.

- Ispričala je da je upao čovek koji je vikao, izvukao automatsku pušku i počeo da puca. Kada je pogođena, jedan mladić je počeo da je izvlači. Imala je do sada pet-šest operacija. Nakon ranjavanja rekla je da ne kažemo ništa majci jer je bolesna. Naša Bojana je trenirala ritmičku gimnastiku i odličan je student treće godine Elektrotehničkog fakulteta - nastavio je njen otac Dragan.

Informer

Među povrđenima je i Daiane Bure (22) iz Toraka kod Žitišta i danas bi trebalo da napusti Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, rekla je njena majka Marijela. Ona ima povrede grudnog koša.

- Rekla mi je da je igrala kada je osetila kao da je nešto ubolo u leđa. Izvukla se van i onda je osetila bol. Važno je da joj je bolje - rekla je njena majka.


MONSTRUMI SU MI UBILI DVE NAJBOLJE DRUGARICE! Potresna ispovest devojke iz Zrenjanina!

U kičmu je ranjen Saša Stanarević (37) iz Zrenjanina, koji je ranjen u kičmu, ali i on se oporavlja na odeljenju intezivne nege Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" u Beogradu.

On još ne zna da mu je nekoliko dana posle masakra preminuo brat od strica Srđan Stanarević (48), koji je sahranjen prekjuče


(FOTO) MILOŠ ŠESTIĆ O ZAJEDNIČKOJ FOTKI S MONSTRUMOM IZ ŽITIŠTA: Sećam se tog susreta, DOBRO PAMTIM NJEGOVE OČI!

Podsetimo, Stanarevićevo telo nađeno je ispred ugostiteljskog objekta pored bicikla i za sada se ne zna uzrok smrti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 7 godina

Strašno.Šta uradi iskompleksirani,isfrustrirani edipovac.Uništi devojci život u trenutku.Uh,da sam na mestu njenih roditelja....Da li može neko da smisli neke dovoljno surove kazne za ovakve jer oni su u principu kukavice.Kakva ljudska prava,to je za ljude a ovo je nedorasla zver!

Sale

pre 7 godina

Posle svega sto se dogadja poslednjih dana krajnje je vreme za uvodjenje smrtne kazne, ali, ne obicne, vec reciprocne ucinjenom delu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija