• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

20.07.2016

15:43

20 DANA OD TRAGEDIJE U ŽITIŠTU! Kafić smrti ponovo radi, meštani još U NEVERICI!

Vesti

20 DANA OD TRAGEDIJE U ŽITIŠTU! Kafić smrti ponovo radi, meštani još U NEVERICI!

Podeli vest

Dve i po nedelje posle tragedije u Žitištu, kada je muškarac ubio pet ljudi, a ranio preko dvadeset, kafić u kome se desila pucnjava ponovo radi. Sa svima onima koji su preživeli tragediju razgovaraju stručnjaci iz mobilnih timova, i tu su da ponude psihološku pomoć svakom kome je potrebno

Svakoj od porodica ubijenih pokrajinski sekretarijat je dao jednokratnu pomoć u iznosu od 100.000 dinara, dok su porodice ranjenih dobile po 50.000 dinara.


(UZNEMIRUJUĆI FOTO) KAFIĆ SMRTI! Stravične slike sa mesta gde je SINIŠA ZLATIĆ UBIO PETORO I RANIO 20 LJUDI!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i i socijalna pitanja Aleksandar Vulin pozvao je građane da prijavljuju nasilje, dodajući da će mobilni timovi nastaviti da pružaju pomoć porodicama žrtava u Žitištu kako na terenu tako i u centru za sociijalni rad.


(AUDIO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MASAKRA U ŽITIŠTU: Pevali “Lipe cvatu” a onda su odjeknuli rafali!

Vulin je, posle sastanka sa pokrajinskim sekretarom za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predragom Vuletićem, načelnikom Srednjobanatskog okruga Dušanom Šijanom, predsednikom opštine Žitište Mitrom Vučurevićem i direktorima centara za socijalni rad u Žitištu, Zrenjaninu i Novom Sadu, rekao da su centri obišli sve porodice žrtava sa kojima su razgovarali više puta i to u skladu sa njihovim potrebama.


MONSTRUM IZ ŽITIŠTA SE IZVLAČI NA LUDILO?! Masovni ubica biće prebačen na psihijatrijsko veštačenje!

Ministar je, međutim, ukazao da promene u zakonodavstvu neće biti dovoljne ukoliko svi budemo prihvatali da je nasilje nešto što može da se desi, da ne mora da se prijavi , da oružje ili bilo šta slično je zapravo privatna stvar porodice i pojedinca i da svako treba da okrene glavu i gleda samo svoj problem i svoju kuću.


ŽITIŠTE: Otvoren račun za pomoć porodicama stradalih!

Podsećajući da su formirani mobilni timovi koji nastavljaju da razgovaraju sa ljudima, kao i da je obezbeđeno sve što je potrebno da i ubuduće žrtve tragedije u Žitištu ne ostanu same i da imaju kome da se obrate, Vulin se zahvalio pokrajnskoj vladi, organima Skupštine opštine Žitište, ali i centrima za socijani rad Žitište, Zrenjanin i Novi Sad.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 7 godina

Na žalost,ljudski život u Srbiji je više nego jeftin.Bolje da niste ni objavili kolika je pomoć porodicama,za te pare ne mogu pošteno ni da ih sahrane!Ludaka ima svuda,što će reći,mora da se reaguje preventivno,plus da se zakon ozbiljno pooštri za izvršitelje najtežih krivičnih dela.Nikada ali baš nikada ne dozvoliti da se takvi idioti,izvuku na bolest i slične budalaštine!!

blagoje supic

pre 7 godina

Zivot rece dalje.Uprkos svemu zivi moraju zivjeti jer u zemlju se zivo ne moze.U trebinjskom restoranu maja 92g MG Ubijena su braca Sekaric u obracunu sa crnogorskim rezervistoma bjese i ranjenih a vec poslije 2 dana restoran je opet radio i tako sve do danasnjih dana.

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...
NBA

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...

Legendarni košarkaš Indijane, Redži Miler (58), gostovao je u podkastu kod poznatog novinara Dana Patrika i tom prilikom je govorio o srpskom centru Nikoli Jokiću (29) koji bi trebao treći put u karijeri da bude proglašen za najkorisnijeg igrača u NBA ligi.

07.05.2024

14:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija