• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

10.08.2016

10:51

POMAŽU I RONIOCI IZ SLOVENIJE  Nastavljena potraga za telom skakača Andreja Beuca!

Vesti

POMAŽU I RONIOCI IZ SLOVENIJE Nastavljena potraga za telom skakača Andreja Beuca!

Podeli vest

Nastavljena je potraga za telom Andreja Beuca (34), skakačem iz Slovenije, koji je skočio i nije izronio iz Drine, tokom učestvovanja u skokovima u vodu sa Mosta kralja Aleksandra Karađorđevića u Zvorniku

U ovu potragu su se uključili ronioci Spasilačke vodne službe Slovenije. U Zvornik je stiglo 9 ronilaca sa čamcima i savremenom opremom i sonarima za pretragu rečnog dna.

(UZMEMIRUJUĆI VIDEO) DIREKTNO U SMRT: Ovo je snimak tragičnog skoka u Drinu Slovenca Beuca!

Njihov šef, Marko Šainović, kaže da su došli kako bi pomogli u potrazi, te da očekuje da će telo Andreja Beuca biti pronađeno.

- Obučeni smo za ronjenje na rekama kao što je Drava koja ima slične karakteristike kao Drina. Sigurno da će nam mutna voda predstavljati problem, ali se nadam da ćemo pronaći telo. Pretraživaćemo deo po deo, a planirano je da u Zvorniku ostanemo dva dana. Očekujemo i pomoć lokalne Civilne zaštite vatrogasaca koji bolje od nas poznaju teren - rekao je  Šainovic.

SLOVENCA ODNELA DRINA: Ni traga telu tragično nastradalog skakača sa mosta u Zvorniku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tuga

pre 7 godina

Sad ni bog otac ne pomaze,gledam onaj nesretni snimak i jos ne mogu cudu da se nacudim onih nasih amatera sto ko bajagi brinu o bezbednosti,covek desetak sekundi se bori a od spasioca ni traga ni glasa,totalni amaterizam,zali boze onoga ko dodje u situaciju da mu zivot zavisi od njih.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija