• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

14.08.2016

23:41

OCA LAŽNO PRIJAVILA DA SILUJE UNUKE: Porodica na strani uhapšenog dede, podla osveta problematične ćerke?!

Vesti

OCA LAŽNO PRIJAVILA DA SILUJE UNUKE: Porodica na strani uhapšenog dede, podla osveta problematične ćerke?!

Podeli vest

Sin i supruga uhapšenog Radiše Miletića tvrde da on nikada nije zlostavljao unuke

Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je pritvor do 30 dana Radiši Miletiću (63) iz Golupca, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dve unuke, stare četiri i pet godina.

On je osumnjičen za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnim licem, po prijavi svoje ćerke Dragane Milošević (28). 

Ona je prijavila policiji u petak uveče, nakon čega je usledilo Radišino hapšenje i određenje policijskog zadržavanja do 48 sati. 

Radišin sin, Dragan Miletić, tvrdi da njegov otac nije kriv i da se radi o podloj i lažnoj optužbi njegove sestre Dragane. To isto smatraju i Radišina supruga Marija (62) i snaja Daša, s kojima on živi u porodičnoj kući, kao i dvoje sinovljeve dece, dečak i devojčica. 

- Moja sestra živi neurednim životom, opija se i vara ljude, kako bi se na taj način domogla novca. Moji roditelji uvek su joj pomagali, ali više ne, pa verujem da je to motiv da im se sada osveti na ovako strašan način- priča Dragan Miletić, Draganin brat. 

JEZIVI DETALJI HAPŠENJA BLUDNOG DEDE U POŽAREVCU! Ćerka ga zatekla spuštenih gaća pred unukama!

Cela porodica ubeđena je da je Radiša nedužan, jer niti se ikad u životu nedolično ponašao prema deci, niti je sada zlostavljao svoje unuke. 

- Dragana je meni ispričala da je zatekla oca na tavanu sa njenim ćerkama i da je imao spuštene pantalone. Majci je ispričala drugu verziju, policiji treću. Pritom je zaboravila da je moja ćerka Anja sve vreme bila sa njenom decom, tako da je laž da su one bile sa dedom na tavanu, gde se on popeo samo da bi im doneo dečji autić- priča Dragan. 

Draganina porodica kaže da im je ona već mnogo puta do sada pravila probleme i da joj je glavni cilj da zavadi roditelje sa bratom i snajom, ne bi li se ovi odselili, a ona uselila u njihovu porodičnu kuću. 

- Ona je završila samo osnovnu školu, ne radi nigde, a izvor prihoda su joj prevare, sa čime je policija odično upoznata. Ovo je vrhunac njenog naopakog ponašanja i verujem da će optužbe protiv mog oca biti uskoro odbačene, a da će ona odgovarati zbog lažnog prijavljivanja- kaže Dragan. 

Prema rečima njene porodice, Dragana živi negde u Požarevcu, sa vanbračnim partnerom. Ona iz prvog braka ima dvoje dece koja su u Nemačkoj, a iz drugog troje, dve devojčice i sina starog osam godina. Nakon više pokušaja, novinari beogradskog lista su uspeli da stupe u telefonski kontakt sa njom, ali ona nije želela da bilo šta komentariše. 

- Ništa ne mogu da kažem od ove velike bruke i sramote. Jedino mogu da poručim da svom ocu želim sve najgore i da ga obavezno kastriraju- rekla je Dragana. 

Njena majka Marija rekla je da je sve ćerkine slike pobacala i da će je se javno odreći, preko novina, jer ne može da joj oprosti što je lažno prijavila svog rođenog oca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cvele

pre 7 godina

Strsano,...Prvo sam bio sokiram kad sam procitao vest o hapsenju jos jednog pedofila,a sada sam uzasnut lazima koje moze da ti priredi rodjeno dete i optuzi te za pedofiliju nad sopstvenim unukama.Ovakve optuzbe na zalost postaju praksa i plasi me da ce se ubuduce desavati stvari kao u onoj prici o Decaku i vuku

Ljubo

pre 7 godina

Sta reci i sta prokomentarisati na ovakve dogadjaje ,...samo pomisliti u sebi ,koliko je covjek sretan kada ima svaki mir u porodici ....najvece bogastvo.

Zivana

pre 7 godina

Ona je totalno luda zena ako je lazno prijvila oca za silovanje unuka

Aksentije Drlja

pre 7 godina

A i vi novinari kad objavljujete ovakve vesti obratite paznju na cinjenice i pouzdanost informacija. Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno.

žika29

pre 7 godina

Posle ovoga šta reći? Predlažem da premijer Vučić sa Vladom RS, patrijarh Irinej sa SINODom, predsednici SANU i svih drugih kulturnih i duhovnih institucija sa svojim članstvom sačine Program "buđenja i obnove" naše zapuštene nacije i države.Džaba nama materijalni i ekonomski oporavak ako ga ne prati i duhovni preporod od školskog, porodičnog i svih ostalih obrazovanja. U pamet se braćo SRBI jer će mo ostati samo srbi sa malim slovima na marginama istorije čovečanstva kao uzgredna pojava.

bubasvaba

pre 7 godina

Kao i vecina mladih nece da radi a oce lepo da zive da su roditelji duzni da ih izdzavaju do smrti ali ne roditelja nego njih i ako umru moraju da posthumno izdrzavaju svoju decu LEZILEBOVICE.

ila

pre 7 godina

Pitanje je zašto je ona takva? To se često dešava zlostavljanoj deci. I kakva je to porodica kada je pustila žensko dete u život sa samo osnovnom školom? Kakva je to majka? Nadam se da će stručna lica raditi svoj posao jer ovde je verovatno bilo nasilja i to ko zna koliko i kad.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija