• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.09.2016

19:57

BIA UHAPSILA HRVATSKOG ŠPIJUNA U BEOGRADU: Odavao vojne tajne, sprečen u pokušaju bekstva!

Vesti

BIA UHAPSILA HRVATSKOG ŠPIJUNA U BEOGRADU: Odavao vojne tajne, sprečen u pokušaju bekstva!

Podeli vest

Operativci Bezbednosno informativne agencije (BIA) uhapsili su stranog obaveštajca u Beogradu, saznaje Informer

Akcija je izvršena u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, a uhapšena osoba ima dvojno državnljanstvo Srbije i Hrvatske.

Kako saznajemo, sumnja se da je hrvatski tajni agent odavao Zagrebu vojne tajne Srbije.

Portparol Višeg javnog tužilaštva Tatjana Sekulić otkrila je da je uhapšenom određeno zadržavanje od 48 sati, a n na teret mu se stavlja špijunaža u korist hrvatske države zbog čega mu preti od tri do 15 godina robije.

Inače, ovo je prvi put posle 2001. godine da je hrvatski doušnik uhapšen na teritoriji Srbije. Tada je, podsetimo, uhapšen službenik NBS Božidar Kulišić.

Prema prvobitnim najavama, o ovom slučaju bi trebalo da se obrati neko od najviših državnih zvaničnika.

Inače, hrvatski mediji preneli su informaciju o hapšenju hrvatskog obaveštajca, a portal index.hr tvrdi da je reč o agentu koji je radio za hrvatsku Vojno sigurnosno-obaveštajnu službu.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kanda

pre 7 godina

Комуниста није Србин.Све су то остаци ЈНА који су били носиоци комунистичке идеологије која је погубна за Србе.Та пошаст је дубоко захватила српски организам...

Marcco

pre 7 godina

Aha... biće da je obratno... jedan od onih koji je danas komunista, sutra četnik a prekosutra liberal... Pravi komunisti su se oprostili od vlasti 1988 i više ih nema. Inače, razumem čoveka. Hrvatska traži od čoveka da špijunira državu koja bi ga uhapsila i izručila na zahtev te Hrvatske. Od dva zla izabrao manje. DA Srbija ima mozga, ili bi ga štitila u takvim slučajevima ili bi ga izolovala od bilo kojih informacija pa makar otvorenim instrukcijama aktivnim vojnim icima da ne stupaju u kontakt sa potencijalno ucenljivim licima. Ko zna koliko takvih ima.

Inga Ivanovic

pre 7 godina

Kakve veze ima vjeroispovjest sa špijunazom?Inga

Đokara

pre 7 godina

U zagrebačkom "Jutarnjem listu" tvrdi se da je Srbin, koji je do 1990. živeo u Hrvatskoj. Sve sugeriše da je izbeglica u Srbiji, koji je uzeo srpsko državljanstvo. Istraga treba da utvrdi ko ga je i kada zavrbovao za hrvatsku službu !?

Lala iz Banata

pre 7 godina

Кад би ти реко* да их у Србији има још најмање стотину таквих истих, не бисте ми веровали....Најмање...

nada

pre 7 godina

Hapsite bagru koja hoce da nam unese nemir !!!!!!!!!!!! Najstrozije osuditi ovakve osobe !!!!!!!!!

mrgud

pre 7 godina

T O O O O O L U U U U T K O O O O TIHA WODA ........I LAGANO....BRAVO ZA DRZAVU.....AJ JOS NEKOG....ZBOG MALERA

Miki

pre 7 godina

U jeeee a sta je sa ostalih par hiljada sto se setkaju svuda. Kad uhapsite nekog americkog javite a hrvatska boranija me ne interesuje.

crni roko

pre 7 godina

Nijedan medi nije objavio izjavu dr Smilje Avramov,da su vojnike u kasarni na Topčideru ,ubili hrvatski špijuni.O tom dogadjaju postoje i audio zapisi,ali se sve to guralo pod tepih.Smilji Avramov su i zapalili stan u centru Beograda,ali i to nije dospelo u javnost.Kada se Romima zapali karton- kuća,to se objavljuje u drugom dnevniku,za dr Smilju Avramov-tajac.Da li su u Srbiji mediji pod kontrolom stranih službi?!?!Da li ćete objaviti ove činjenice?

O HVALA BOGU

pre 7 godina

Koliko ih je samo sirom Srbije. Hapsite ih sve.

uzicanin

pre 7 godina

Hvala Bogu da nesto rade osim zaplene rezanog duvana,napravili su politicko stranacku sluzbu

SRBA

pre 7 godina

A SADA MUDA U VODENICU, PA DA PEVA, DAPEVA, DA PEVA!!!!

blagoje supic

pre 7 godina

Spremili ga hrvati na Vucica kao nekad rusi na Tita.Sada treb a odgovoriti premijer :ovo je vec treci ako ja spremim jednoga Milanovicu taj ce biti dovoljan jer drugi ce biti suvisan..

gago

pre 7 godina

Nece taj dobiti nista jer ce po njega doci neko iz NATO-a ili EU.Zivi bili pa videli.

deki

pre 7 godina

Auu ovo je sad već paranoja, tajni sastanci, špijuni, pukli su načisto.

zemunac

pre 7 godina

Kako uspevate da dobijate stalno informacije pre ostalih glasila, malo nerazumno.

Drago

pre 7 godina

Sada će komšije opet, da prijete i krive sve u Srbiji. Opet će reći, da Srbi izazivaju i traže probleme. Takve doživotno iza rešetaka.

david

pre 7 godina

Još jedna blamaža samih sebe. Prvo pohapsite one iz 5,oktobra-žute,pa one iz njihove vlade,pa nevladine organizacije na čelu sa Kandićkom,šta bi sa dokazanim obaveštajcem SAD,generalom Perišićem.. ..... hoćete reći da u sadašnjoj vladi sede bezprekorne patriote.?.. Baš me interesuje šta je taj mogao da sazna a da Brisel i NATO već ne znaju?

jebo te milance

pre 7 godina

pa ti idi kod milanceta ako ti srbija ne odg.

zrakomlat

pre 7 godina

Mi mozda i jesmo saka jada,ali vi ste za nas i dalje a pussy smoke.Tako bese oduvek i tako ce biti zauvek. SRBIJA JE VECNA DOK GOD SU JOJ DECA VERNA

Mario HR

pre 7 godina

Hm... ako se sigurnost Srbije mjeri vjernošću njene djece, bojim se da imate problem. Ovo jedno dijete Srbije baš i nije bilo jako vjerno ako je špijuniralo sa Hrvatsku :))

kika

pre 7 godina

Свашта, ухватили хрватског спијуна, поред хиљада агената ЦИЈА

milos

pre 7 godina

kroz istoriju je poznato da medju srbima politicarima generalima samo vrhu drzave ima tonu izdajica koji bi za pare prodali teritoriju(knin zapadna bosna,setite se bihaca i kako smo prodavali 5 korbusu armije bih oruzije)i pored toliko izdajica oni na salju spijune...bzv bas\n

Marko

pre 7 godina

Ima ih po Srbiji koliko hoćete, a tek o ostalim nacijama špijunima da i ne govorimo. Ovom Hrvatu se treba dokazati krivica a i ako se dokaže, diplomatija će uraditi svoje pa zbog onog "EU nema alternativu" će biti pušten. Što reče neko gore u komentaru, konačno su krenuli da rade na bezbednosti ove naše države a ne samo da hapse švercere rezanim duvanom i prodavcima knjiga na ulici.

Miki

pre 7 godina

Puna ih je Srbija ko kusih pasaNjihovi najveći agenti su Srbi koji se prodaju za pare i imaju odgovorne funkcije od poverenja.

usaf

pre 7 godina

Srbija je u odnosu na Hrvatsku zaostala od 10-15godina,u tehnoloskom smislu,tako da ne predstavljate opasnost,i sta da spijunira,kada ste "saka jada",kako rece ex premijer Hrvatske.

Laki

pre 7 godina

Што онда читаш српске новине,напредни човече :):):)?

GORDANA

pre 7 godina

HRVATSKA JE BOGATA ZLOBOM I MRŽNJOM I ZAVIDNA NA ZEMLJU S R B I J U . UMIŠLJENOST I USTAŠOFILIJA NISU PREMIJA , TO JE SAMO ČIST GUBITAK . A ŠTO SE TIČE ONOG EX FAŠIZMA , TO JE OGROMNA PODLOST ZA ŠAKU GLASOVA . A NEĆE PROĆI ... ZNATE KADA NEKO NEMA NI LIKA NI SLIKA A NEMA NI ONO HARIZMU ...??? DOĆIĆE NEKI NOVI I JAČI "MOST", PREKO KOJEG USTAŠE NEĆE PROĆI, KAO NI SADA , SREĆNA VAM NEMOĆNA M R Ž NJ A ...SAMO TO DOBRO RADITE A CELA HRVATSKA U RASULU OD EKONOMIJE I LJUDSTVA NEMA NI TRAGA ..!!!??? POVUCITE VODU . MNOGO BAZDITE, .!!!..

nada

pre 7 godina

Bravo Gordana na komentaru I odgovoru svima iz ljepe njihove. Gledam ih na tv te dicne europljaane od Milanceta pa redom I toliko se smejem njihovimizrecenim glupostima, toje kao da slusas prosenu devojku koja komentarise superstar, zanjih je Srbija srpskinarod a posebno Vucic misaona imenica. Milanovic na svoje glupe I nedozrele izjave dobija tkve odgovore I samare, a posebno mu je nas Dodik da obrazovni samar da se nece skoro oporaviti. Boze koje su to budaletine od hrvatskih politicara to majaka vise ne radja

u pravu si

pre 7 godina

zaostali smo u fasizmu. tu ste mnogo jaki i uvek ste bili ispred nas!

Komunista

pre 7 godina

Ko god je se bavio ozbiljno bezbednosnim, obaveštajnim i kontraobaveštajnim poslom, zna da to tako ne funkcioniše. Hapšenje postoji, ali se obavlja u najstrožijoj tajnosti i za to zna samo tačno određen broj lica. Ni u ludilu se ne obaveštava javnost. Ovo ili je neka Vučićeva ujurduma, a ako je tačno, onda su nam bezbednosne i kontraobaveštajne službe totalni amateri.

Pusti ime

pre 7 godina

Doticni je bio na duznosti u nasim obavestajnim strukturama. Vise od godinu dana poznato da spijunira za Hrvate a nista nije preduzeto. Napravio je hsos u nasem obavestajno-bezbednosnom sistemu. Zato nista bravo drzavo vec pitanje: STO SE CEKALO TOLIKO DUGO? A iz tog taktiziranja drzave ugrozeni su zivoti nasih ljudi i njihovih porodica.

marsovac

pre 7 godina

A kada ćete Sonju Biserko, Natašu kandić, Čedu, i ostalu bagru koja svaki dan rovari protiv Srbije i kompromituje nas, a hleb jede ovde?

mile

pre 7 godina

Tajna je ono što se taji, krije, što se ne priča, ne objavljuje...(vidi "Rečnik srpskog književnog jezika") Tajna može biti državna, vojna, poslovna, profesionalna... E sad vojne, poslovne i profesionalne tajne na ovim prostorima nema...odavno nema, sve se zna. Elem ostaje nam državna tajna. Dakle ostaje nam da narednih dana sačekamo još hapšenja...

kbozi27

pre 7 godina

Riječ je o 57-godišnjem Čedi Čoloviću, časniku u mirovini Republike Srpske

ROMAN

pre 7 godina

Lazovi i prevaranti, licemerje, (novi fasisti) sa masku i sminku i lazni prijatelji su nasi najgori neprijatelji! Oni ima defektni karakteru, oni su primeri mentalna redukcija, primeri (novi) duhovni invalidi. (Novi) fasisti vole masku, make- up i fino odeca! (Novi) duhovni invalidi su najveci neprijatelji Srbija.

neko iz mase

pre 7 godina

Hrvatska ili Americka,ista bagra,ipak mi sladje sto je hrvatska...nije da ih mrzim😀...hehen

DS

pre 7 godina

Uhapseni rvacki spijun se zove Cedo Colic,star oko 50 godina,javlja Index.hr i navodi kako je imao pristup tajnim i vaznim drzavnim informacijama.

Aleks

pre 7 godina

Nikakav Hrvat bre! Ovo je čistokrvni SRBIN iz Driniša, Krajina, koji je špijunirao za Hrvate! Znači, Srbin špijun, a ne Hrvat

milenko89

pre 7 godina

Nije bitno koje je nacionalnosti, važno je i bitno da je prenosio informacije hrvatima, da vidim šta će oni da izjave povodom ovoga

Vesna

pre 7 godina

Ko god da je ,a radi protiv drzavnih i nacionalnih interesa Srbije,treba da se uhapsi i osujeti u daljoj nameri.

mr burns from simpsons

pre 7 godina

zar o vojsci srbije postoji uopste neka tajna o kojoj ne znamo iz stampe?

marko

pre 7 godina

Dvojno drzavljanstvo- nema izrucenja niti zamene, e bas si se zeznuo.

NJF

pre 7 godina

A DACIC .CEDA. I OSTALI MINISTRI KAD CETE NJIH UHAPSITI ,NE OVOG JADNIKA KOJI NEMA VEZU SA SPIJUNAZOM ,JEDINO STA JE MOGAO DA SPIJUNIRAJE ROD GROZDJA

Ljubo

pre 7 godina

,,," prvi put od 2001 god .da se na teritoriji Srbije uhapsi ( provali) spijun " ,tako ste objavili ....i ja Vam vjerujem ,pa nismo valjda ocekivali da ih u to vrijeme hapse Boris Tadic ,Sutanovac i njihovi izdajnici ,prodate duse...radili po Srbiji i oko Srbije sta su htjeli ,ma dobro mi ikako postojimo ?!?!

mirko

pre 7 godina

A KAD CE BITI UHAPSEN CEDA ,DACIC I OSTALI IZ VRHA VLASTI

milan

pre 7 godina

Krajisnik....tako se zahvalio Srbiji sto ga je primala\n

Andric

pre 7 godina

Dobro, prepucavate se za ono sto su oni hapsili nase tamo... A sto se ovog spijuna tice, dovoljna im je bivsa vlast koja je sveze napustila fotelje i spremna iz mrznje svaku informaciju da kaze bilo kome, pa i za dzabe... Tako da za Srbiju nisu potrebni spijuni, oni su \'\'nasi\'\' medju nama.\n

sjajak

pre 7 godina

Sta li ce Hrvati smilsliti kao odgovor za ovo hapsenje?

nepoznati

pre 7 godina

Zapleniti kompletnu imovinu i porodicu na crnu listu.Naravno satro oni nisu nista znali dok su trosili te smrdljive pare.\n

Dragana

pre 7 godina

Ovo je izdajnik srpskog naroda i treba da odgovara!

Frimen

pre 7 godina

Upetljao se on debelo sada, upoznaće zakon sada dobro...treba proveriti ko sve stoji i zbog čega iza ovoga.

Lala

pre 7 godina

Zaista odlična akcija naše BIA-e,sve pohvale za njih,sa špijunom u zatvor na duže vreme.

slavko

pre 7 godina

Srbija ima jake bezbednosne strukture i to ovaj slucaj najbolje pokazuje.

Kale

pre 7 godina

Ne opravdavam gest ovog špijuna špijuna Čolovića, naravno da ga osuđujem tim pre što je Srbin. Ali sam siguran da su Hrvati igrali na kratu ucena i ko zna kakvih sve prljavih radnji te je ovaj jadnik radio to što je radio!

Radovan

pre 7 godina

Ovo su sjajne vesti. Srbija ce se odlucno boriti protiv ovakvih stvari. To svima treba da bude jasno. Svaka cast nasim sluzbama.

Taca

pre 7 godina

Takvi špijuni i unose nemire i prave sukobe, stoga sve pohvale za pripadnike BIA...

RINGISPIL

pre 7 godina

Nisam ja slucajno pitao koje je veroispovesti. Skoro sam bio ubedjen da je SRBIN da li odavde ili odande svejedno. Nije Beograd centar izdaje i potkazivanja nego su Beograd i pola Srnije zaposeli upravo ti polutani uglavnom iz BIH I hrvatske. Prvo hrvati nemaju muda da budu spijuni u Srbiji i to sto spijuniraju pomazu ih odavde iz Srbije. Slovenci, hrvati, crnogorci ispadose najpametniji. Brate ciste nacije oterali smece koje se uglavnom skupilo ovde po beogradu. Ustvari Srbi odavde sudice Srbinu odande, ruku na srce kimunizam i JNA su najvise prirasli Srbima za srce ali taj isti komunizam nama je napravio najvecu stetu. DA skratim sami sebi mi smo krivi. Ko je nama kriv sto su Sutanovac i Tadic pretopili pola srbije i celu vojsku u Smederevskoj zelezari.

Mitar

pre 7 godina

Ocigledno je da Hrvatska na sve nacine pokusava da uznemirava gradjane Srbije. Sad ce jos neka klupka da se odmotaju.

Didule

pre 7 godina

Dobro je da su ga uhvatili, ko zna sta bi dalje bilo.

Knin

pre 7 godina

Nije on mogao da otkriva neke vojne tajne , jer mu nisu bile ni dostupne. On je otkucavao svoje ratne drugove , koje Hrvatska proglašavala ranim zločincima i kada se pojave u Hrvatskoj su ih hapsili.

cecana

pre 7 godina

Za mene je on beznačajan, opasniju su zavrbovani poslanici lideri nekih opozicionih stanaka kao i mediji i NVO koji za koruptivni novac rade protiv radjana i Srbije.

milenko89

pre 7 godina

I šta će sad da kažu gospoda Hrvati na ovo, kako će da se operu i izvuku, zašto nas špijuniraju?

mimi

pre 7 godina

Smesni su ovi hrvati ne znaju ni da spijuniraju.

max

pre 7 godina

Ove domaće izdajnike treba oštrije kažnjavati za primer. Doživotna robija.

Kostja

pre 7 godina

Sve spijune treba pohapsiti. Sve pohvale pripadnicima BIE.

Hrane

pre 7 godina

Sada ce Milanovic spustiti loptu, jer nece vise znati sa cim vojska Srbije raspolaze.

nena

pre 7 godina

Špijune i treba uhvatiti i kazniti ih kako zaslužuju.

Zoka

pre 7 godina

Naša BIA je pokazala da je profesionalna i da je joj nema ravne, speli smo da uhvatimo našeg čoveka koji je radio za strane službe, sigurno je bilo teško, ali naše agencije rade dobro.

Toma

pre 7 godina

Najstroza kazna za izdajnika kao primer ostalima kojima to padne na pamet.

Savo

pre 7 godina

Za ovako delo i ovakve ljude svaka kazna je premala.

nepoznati

pre 7 godina

Ne hapsi se spijun tek tako.Ovo je neki izlizani kadar od kojeg obe sluzbe nemaju korist.Kada se provali da neko spijunira ne hapsi se odmah,vec se truje druga strana losim informacijama i sluzi da se provali cela mreza.Ovo hapsenje je samo poruka nasim gradjanima,kao i drugoj strani koliko su nase sluzbe jake.\n

Pjer

pre 7 godina

Pokazali smo Hrvatima da nismo "šaka jada",već ozbiljna država !

Taca

pre 7 godina

Sigurno je da zasluzuje maksimalnu robiju za spijunazu i treba mu dodati jos i izdaju drzave jer je ovo izdajnik.

Aleksandra

pre 7 godina

Sada ce da provede ostatak zivota u celiji. Jos gore ce se provesti nego da je isao u Hrvatsku u zatvor.

Lepotan

pre 7 godina

Definitivno je ovo dobra stvar sto je uhapsen,sada mora da prizna sve.

stefan

pre 7 godina

Srbija ima dobre sluzbe bezbednosti i to je jako dobro za nas.

pera

pre 7 godina

video sam ga na Avalskom putu proso je sa 100 na sat spijun jedan treba mu je.....sve po redu a nema sigurno ni prijavu boravka bravo bravo bravo e sta sad kazes milane zoki jedan da i nisi i ti srpski spijun ubacen u hrvatske redove bezi dok te noge nose dok i tebe nisu prebacili preko kolena svidja mi se ova nasa politika tu se nezna ni ko koga a ni zasto pa jos LGBT otisli smo svi u ku.....a tek povecanje u Js 4% pa jos pride dobro je ovako nikad bilo nije

Milan

pre 7 godina

Porodice onih koje je poslao na robiju treba da mu sude

boris

pre 7 godina

Sve spijune treba pohapsiti, iza resetaka je njima mesto

ceda

pre 7 godina

mislim da je pocelo... nasa sluzba je zasad uspesno odradila zadatak.

Milan

pre 7 godina

Svaka cast BIA jer ko zna koliko bi nam jos zla naneo da ga nisu otkrili.

srle

pre 7 godina

Bitno je da je spijun uhapsen,i da ce biti adekvatno osudjen.

Aleksandar

pre 7 godina

Ono kad Srbin radi protiv Srbije. Zbog takvig smo i propadali.

Goran

pre 7 godina

Na koje sve nacine ce Hrvati probati da nam zabiju noz u ledja?!

ROMAN

pre 7 godina

Lazni prijatelji su najveca opasnost sa nasu zemlju Srbija!!!

mert

pre 7 godina

Maksimalna kazna zatvora je 15 godina za spijunazu. Jako malo, mora se menjati zakon.

Bilo

pre 7 godina

Bio on Srbin ili Hrvat prikupljao je poverljive informacije za Hrvatsku.

www

pre 7 godina

Bezbednosno informativna agencija profesionalno obavlja svoj posao. Bezbednost gradjana i Srbije je prioritet.

dubravka

pre 7 godina

e sada ide na hladjenje, tri do 15 godina u zatvoru svejedno nije malo a kada izadje imace etiketu da je bio spijun!

Zivodar

pre 7 godina

Nikakav problem, lepo mu se sudi i kraj price. A sa Hrvatima treba posebno raspraviti o ovome.

Jessy

pre 7 godina

Šta reći za nekog, ko je izdao svoj narod!? Prodana duša!

IVAN

pre 7 godina

Strasno! I ovo je mir i pomirenje? Toj Hrvatskoj nikad nije dosta.

Doda

pre 7 godina

Ako je stvarno rec o spijunu, treba da bude najstrozije kaznjen.

Skeptik

pre 7 godina

Ma ovo je još jedna laž.Verovatno Hrvatska traži da ga osudimo i mi ćemo ga osuditi a razlog nije ni bitan.Možda ga čak isporučimo Hrvatskoj u cilju pomirenja i proevropskih viših ciljeva.Odavno pravi špijuni i izdajice čine u Srbiji srpsku političku elitu.

sandra

pre 7 godina

Svako dolija, jer BIA radi svoj posao u odbrani zemlje.

Danijela

pre 7 godina

Zna se naravno da ima jos spijuna,pa se nadam da ce i ti biti uhapseni.

dare

pre 7 godina

Ovo hapsenje je dokaz da BIA i MUP rade odlicno svoj posao i izvrsavaju svoje duznosti

vojche

pre 7 godina

Srbija i njeni gradjani ne trebaju da brinu dok imaju ovakve sluzbe bezbednosti. Ovo je jadan pokusaj Hrvatske da naudi Srbiji koji je u startu osujecen.

KATARINA

pre 7 godina

Na svu srecu jedan manje spiujun u Srbiji ko zna koliko ih ima kod nas. Sva Sreca pa je BIA bila budna i otkrila spijuna. Koliko ih je samo sirom Srbije.

ROMAN

pre 7 godina

Hrvatskog spijuna protiv Srbije - i mi zelimo u EU??? Sta cemo tamo?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija