• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

28.09.2016

10:56

SLUČAJ BEKO! Nastavljeno ispitivanje svedoka za napad na biznismena!

Vesti

SLUČAJ BEKO! Nastavljeno ispitivanje svedoka za napad na biznismena!

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu danas je nastavljeno ispitivanje svedoka u okviru istrage koja se vodi protiv Aleksandra Zdravkovića, osumnjičenog da je pokušao da ubije biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine

Beko treba da svedoči u svojstvu oštećenog, a za danas su zakazana saslušanja još tri svedoka.

U tužilaštvo je iz pritvora Okružnog zatvora priveden Zdravković, jer želi da prisustvovuje ispitivanju svedoka.

Zdravković je u tužilaštvo sa sedištem u Katanićevoj ulici priveden pod jakim policijskim obezbeđenjem, a tokom njegovog dovoženja okolni saobraćaj bio je privremeno zaustavljen.

TREĆA SREĆA! Milan Beko danas na saslušanju!

Beko treba da po treći put daje iskaz povodom napada na njega u svojstvu oštećenog, pošto je ranije svedočio u postupku protiv Maje Adrovac, koja je u junu prvostpenom presudom oslobođena od optužbi da je pomagala NN izvršiocu koji je pokušao da ga likvidira 14. novembra 2014. godine ispred kuće u kojoj živi sa porodicom.

Zdravković, koji je uhapšen u julu, tek u septembru je zvanično izneo odbranu pred tužiocem negirajući bilo kakvu vezu sa pokušajem ubistva Beka.

Nakon hapšenja, on nije želeo da iznosi odbranu jer je bio ranjen u jednom obračunu i trpeo je bolove, a upravo to ranjanvanje pomoglo je da ga poveže ga sa slučem “Beko”.

Pošto je bio hospitalizovan, policija je proverila njegov DNK i upoređivanjem sa ranije nađenim tragovima u vezi sa Bekovim slučajem zaključila da je reč o istoj osobi, nakon čega je Zdravković uhapšen.

BEKO OPET NIJE DOŠAO U TUŽILAŠTVO! Biznismenu važniji službeni put od toga ko je pokušao da ga ubije?!

Na teret mu se stavlja krivično delo "teško ubistvo u pokušaju" i nalazi se u pritvoru.

Naredbom o sprovođenju istrage, Zdravković se tereti da je sa više nepoznatih osoba pokušao da ubije Beka, kao i da je doveo u pitanje život njegovog vozača Dragana Dragaša, i to tako što pucao u njih kada je vozač usporio kretanje vozila kako bi daljinskim upravljačem otvorio kapiju kuće u kojoj živi biznismen.

On je i ranije sumnjičen za teška krivična dela kao pripadnik "zemunskog klana", ali je optužbi oslobođen.

Viši sud u Beogradu je u junu prvostepenom presudom oslobodio Maju Adrovac optužbi za pomaganje u pokušaju ubistva Beka, a njen muž se dovodi u vezu sa ovim delom, mada još nije pod zvaničnom istragom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Biba

pre 7 godina

Beko dobro zna ko i zasto ga je upucao i taj ce ponovo da puca

NOVY

pre 7 godina

Dali je ovo TANTE zaTANTE hehehe..... ovaj Beko je težak smrad!!!! Sve je ovo zasluga njgovog minulog rada.....

lilit

pre 7 godina

Auto mu sigurno vredi 100.000 E, a firmi gde radim (državna) je dužan nekoliko miliona evra i nema nameru da plati!

BR

pre 7 godina

Neka ga ispitaju za poreklo imovine, pametnije ce biti...

BANE

pre 7 godina

Malo mu je bilo sto je pokrao Srbiju ,vec je navalio i na ukradene svetske slike velikih majstora ,MALO SI SE PREVISE ZAIGRO

Panter

pre 7 godina

BEKO ,KOLEKCIONAR POKRADENIH UMJETNINA, OBOZAVA POKRADENE I TUDZE STVARI

Vasa

pre 7 godina

A kad ce da se tuzi Beku za sve kradje i lopovluk

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija