• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. C.

12.10.2016

13:14

(FOTO) SAHRANA MALOG RADENKA NIKODINOVIĆA: PLAČE MAJKA, LOZNICA, SRBIJA, NEBO... Joj Rade, čedo moje... Joj, Rade, sine!

Vesti

(FOTO) SAHRANA MALOG RADENKA NIKODINOVIĆA: PLAČE MAJKA, LOZNICA, SRBIJA, NEBO... Joj Rade, čedo moje... Joj, Rade, sine!

Podeli vest

Tuga se danas nadvila nad Loznicu i čitavu Srbiju. Na večni počinak odlazi mali Radenko Nikodinović (8), koji je preminuo zbog greške lekara

Širom Loznice postavljeni su bilbordi s njegovim likom i potresnom porukom - NE MOŽEMO DA ZABORAVIMO - Anđeli ne umiru.


SLUČAJ MALOG RADENKA (8) POTRESA SRBIJU! Roditelji u očaju traže odgovore, u bolnici sproveden nadzor!

 
informer.rs
informer.rs
informer.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ROMAN

pre 7 godina

Iskreno i duboko saucesce porodicima.Osecamo beskrajno bol!Radenko zivi dalje u nasim srcima!

slobodan

pre 7 godina

Tužno.....Pretužno.....Neka je večni pokoj nevinoj duši

Mikas

pre 7 godina

Taj nesposobni doktor je izvrsio ubistvo,njega treba krivicno goniti.On mora krivicno odgovarati zs ovo,kakve smene...ubio je dete,ko je sve doktor u ovoj zemlji jadni mi.Porodici DUBOKO SAUCESCE.

Naja

pre 7 godina

Neče niko reagovati direktor Dr Kureš je zaštićen kao beli medved. Čovek je legenda,ima i momka i devojku koje je postavio u upravni odbor DZ ,a ženu za predsednka sindikata. A famozna doktorica je iz dobre porodice koja izrazila zahvalnost direktoru što joj je dodelio specijalizaciju,dao mesto naćelnika hitne pomoći i spasio odgovornosti za proust...kakva li je to vrsta zahvalnosti bila? A verujem da je opeljesio i onu drugu doktoricu sto nije htela da izadje na teren pa je covek umro.

miroslav

pre 7 godina

Ovo je tuga do neba. Treba uvesti smrtunu kaznu i to vesanje. Da ostali vide primer i ne rade vise tako.

SasaV

pre 7 godina

Pustite kraju otrcane fraze kroz komentare,Srbija je dotakla dno dna a narod moralno posrnuo od nemastine a oni koji imaju,srpski receno preseravaju se.Mlad zivot je otisao u nepovrat i vratiti ga niko nece a nije jedini u proteklim godinama a na zalost pokazace vreme da nije ni poslednji,jer niko nista ne preduzima da se krivci kazne.Politicka pripadnost i korupcija u drustvu uzimaju danak iz dana u dan i tu spasa nema jer na svim drustvenim nivoima je to prisutno.Dok narod neuzme pravdu u svoje ruke pomoci i spasa ovom moralno posrnulom drustvu nema.Oko za oko,zub za zub.....

miki delija

pre 7 godina

dokle li ce vise ove sotone u belim mantilima zarad malo mita da uzimaju zivote srbijo ima li te goru danas na svetu zalosti moja porodici moje duboko i iskreno saucesce zalim za bol koji im je nanet od ubice mitasa dr koji nij emito primio vratice ti se zlikovce

Očajna

pre 7 godina

Jooooj, kako boliiii... Tugo moja... Srce mi se iskida... Crni doktore... Šta uradi...

Lucija

pre 7 godina

Saucesce porodici, :( Nazalost kod nas uvjek isto,u svakom sistemu. Prije mnogo godina dozivjela sam tesku saobracajnu nesrecu,nazalost moja prijateljica je poginula,a ja sam imala stravicne povrede noga (ostala sam invalid). Poslije kome koja je trajala danima,nisam imala nekakvih velikih bolova,noge i bokovi su mi bili u gipsu,jedini bol koji sam ja osjecala bio je u peti,ispod gipsa. Niko nista nije poduzimao. Moj otac je lutao od doktora do doktora i onda je na svoju ruku mene uzeo iz bolnice na nosilima iodveo u veci grad u bolnicu. Skinuli su gips,ispod gipsa se namota veci sloj vate,medjutim onaj koji je meni stavljao gips to nije uradio,gips mi je nazuljao petu i dobila sam trovanje,ali srecom ipak sam na vrijeme dosla kod doktora koji savjesno obavlja svoj posao.

brankica

pre 7 godina

Godinama se desavju i smrtni slucajevi zbog nemara i ofrljeg rada, godinama trdunice u poodmakloj trdunoci gube bebe a bori mo se za natalitet, godinama stariji ljudi piju jednu vrstu lekova a onda i drugu koja jednu drugu potire pa dovodi do komplikacija i nikom nista....NEMA ODGOVORNOSTI LEKARA I OSOBLJA..........I TAKO CE BITI I DALJE ako se nesto ne preduzme ....sada analizirati ispitivati i pisati je van pametei ..TREBA PREDUPREDITI ..Kada bi par njih ostalo bez licence i posla ...drugacija bi slika o zdravsvu bila ...SAMO TREBA NEKO DA SE SETI ...a to je izgleda jakooo tesko .....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija