• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

21.11.2016

18:29

(FOTO/VIDEO) KRVAVI OBRAČUN MIGRANATA NA ZELENOM VENCU! Sevali noževi i palice, ubijen Avganistanac!

Vesti

(FOTO/VIDEO) KRVAVI OBRAČUN MIGRANATA NA ZELENOM VENCU! Sevali noževi i palice, ubijen Avganistanac!

Podeli vest

U tuči dve grupe migranata koja je danas oko 15.00 izbila na Zelenom Vencu u Beogradu ubijen je Safi Ghorit (26) iz Avganistana, dok je jedna osoba teško povređena!

Kako Informer.rs saznaje, sukob je izbio između dve grupe migranata oko 15.00 u Kameničkoj ulici!

U tuči su migranti koristili noževe...

Od zadobijenih povreda jedna osoba je preminula, a druga je prevezena u Urgentni centar.

N. Šević

Policija je uhapsila i zadržala nekoliko osoba osumnjičenih za učešće u tuči, a pretresom su i kod njih nađeni noževi.

N. Šević

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intezivno rade na rasvetljavanju tog slučaja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
OMG

pre 7 godina

Мигранти доносе само невољу, а нама је доста и наше беде, треба их протерате из Србије, доста више и са НВО и са њиховим хуманизмом, има их већ 10.000 у Србији и само се гомилају.

KoleM

pre 7 godina

Ne, treba izbeći međunacionalne sukobe jer šta ćemo ako se skupi njih 5000?

Andrijana

pre 7 godina

Ja sam isla da kupim knjigu u gospodar jovanovu pre tog ubistva,sve vreme su u ometanju bile Sase iz Vlade povezane sa ubistvima,eto koj ekriv.Mnogo su raspojasani,chekaju novac za rusenje zemlje,sekundarnu prostituciju kojom se bave velikodushno-veshtichareje je na nivou ubistva sajber davljenjem a da nam svima i dalje salju rachune,pa su i razdragani.S obzirom i da opsedaju gradjane samo da bi ostavili kojekav otpad u tudjim aurama zar je chudno sto je nasilje na takvom nivou.Ja u slzbu za zaposljavanje oni dojavljuju uniformisanima kriminal.Takvi su dripci da nema sile koja ce ih skinuti sa vlasti.A ostatak Srbije je nadrljao..bukvalno

Malena

pre 7 godina

Zeno sta ti ovde napisa/ Nista te nisam razumela, kao da si bila pijana dok si ovo pisala.

veselin022

pre 7 godina

Ovoliku nepismenost i zatucanost nisam video.Čuj išla po knjigu a nema nijedan razred škole.

Zozon

pre 7 godina

Tri puta procitao, nista nisam razumeo. Mozda sam glup.

Nikola

pre 7 godina

Ako ti samu sebe razumeš...Hajde pročitaj još jednom, pa još jednom, pa još jednom... Ili promeni terapiju...

Milutin Vranjski

pre 7 godina

Људи просветлио сам се! Схватио сам поенту коментара. Жена је ишла да купи књигу, али не за читање, него да притисне купус у каци док се не укисели. Камен, који је користила за купус пао јој на главу, па је сконтала да је књига боља од камена! Весело...

miloradk

pre 7 godina

Prvo završi srpsku osnovnu školu, pa tek tada komentariši, ali obavezno pročitaj šta si napisala, kako ne bi ponovo lupetala.

majstor zivota

pre 7 godina

terajte ih odavde sto dalje, napasce nekog naseg, bice krvi do kolena ne zezajte se

kzb

pre 7 godina

I kod svakog nadjen noz,bas su divni ovi emigranti,bagri treba samo po kratkom postupku

cudno

pre 7 godina

cudno da su ih sve pohvatali kad se svi zovu ahmed ili muhamed i svi stite jedni druge. u subotici su pokusali njih 7 da siluju 14-godisnju devojcicu i odvukli je ka nekom zbunju. pa kad je naisla policija pobegli su ka kampu, pa su ih ostali migranti koji se takodje zovu ahmedi i muhamedi odali da ne bi nadrljali. ovi nasi su dobili pare od evropske unije da cute a ovi se vise uzimaju maha. isekli su jednog tinejdzera po licu takodje u subotici.... sve dok ne bude nadrljao neko vucicev oni nece ni prstom mrdnuti

nada

pre 7 godina

Ima za to resenja -na pustoj zemlji opasanom bedemima i bodljikavom zicom bez imalo gostoprimstva jer oni su dobijali sve a nas narod gladuje !!!!!!!!!!! Dosta je bilo gospodine Vuline neka se tamo ubijaju ! Ocistimo zemlju od gamadi - nismo mi Crveni krst !!!!!!!!!!!!!!

milena

pre 7 godina

Kako je pametan gos.Orban , nadam se da ste čuli njegovu izjavu povodom migranata , neshvatam zašto se naša vlada ne ugleda na vladu Madjarske.

zimzelen

pre 7 godina

Svi napali Andrijanu sto se ne razume komentar mozda je stari kompjuter ili nije rodena u Srbiji pa nije jos naucila Srpski,ili mozda je prepadnuta od arapa pa od straha nije dobro napisala.Ko ce da plati lijecenje ovih izbodenih I sahranu arapa,i popa ko ce platiti za opijelo?Oni su sad Srbijanci nece oni hodzu bolje da pop zaradi

DEDA STAVRA

pre 7 godina

More trajte to sto dalje od Srbije koji je dopustio da se setaju po gradu,okruziti ih zicom u parku i svakodnevno autobusom prebacivati do granice pa neka se prebacuju dalje a na ulazu mora se postaviti zica kao sto to cini pametni ORBAN KOME JE PRECA SVOJA DRZAVA I NAROD OD OVIH LAZNIH MIGRANATA.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija