• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

28.11.2016

19:09

OTET U BEOGRADU USRED BELA DANA: Radnika auto-perionice na Voždovcu, napali i silom ugurali u kola!

Vesti

OTET U BEOGRADU USRED BELA DANA: Radnika auto-perionice na Voždovcu, napali i silom ugurali u kola!

Podeli vest

U auto-perionici u Kumodraškoj ulici u Beogradu oko 13 h došlo je do incidenta kada je nekoliko osoba napalo radnika, koga su silom ugurali u kola i odvezli se....Nešto kasnije policija je uspela da im uđe u trag i uhapsi, a nesrećnog mladića oslobodi...

21.35 - Policija je ubrzo u Novom Beogradu, u Ulici Tošin bunar, u jednoj perionici pronašla oštećenog i uhapsila dve ženske osobe S.N. (47) i A.N. (21) i dvojicu muškaraca, M.Đ. (25) i B.M. (21). U blizini perionice pronađena su i dva automobila koje su osumnjičeni koristili u izvršenju krivičnog dela, saopštio je MUP.

Prethodno majka i ćerka su u društvu još tri muškarca upale u auto-perionicu i počele fizički da napadaju radnika.

Kako saznaje ovaj list, muškarac u automobilu "fijat punto" i majka i ćerka sa dva muškarca u BMW-u došli su i počeli fizički i verbalno da maltretiraju radnika R.R (32), kažu u perionici. 

- Odjednom smo čuli ciku i vrisku. Kad smo izleteli, videli smo da u puntu sedi muškarac, a dve žene i dva muškarca tuku radnika i jure po perionici- rekao je vlasnik perionice za "Blic". 

Majka i ćerka koje su maltretirale radnika drže drugu perionicu na Novom Beogradu, u kojoj je R.R. radio do pre nekoliko dana. 

- On je teškog materijalnog stanja, živi sam bez roditelja na Vidikovcu. Rekao nam je da nije mogao više da izdrži na starom radnom mestu, da je bukvalno pobegao od njih dve, ali ne znamo zašto- ispričao je vlasniik. 

Nakon što se grupa napadača s radnikom odvezla prema naselju Braća Jerković, na mesto zbivanja došla je policija, i nakon 20 minuta potere sustigla automobile i privela grupu. Istraga je u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slobo

pre 7 godina

Rikoset akcije stop nasilju nad zenama,u prirodi postoje samo dobri ljudi i zlikovci a potenciranje pola je marketing-domaci zadatak mocnika.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija