• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

05.12.2016

10:46

NAJJEZIVIJI SLUČAJ ZLOSTAVLJANJA! Starac (67) silovao tinejdžerku, PA JE PRODAVAO ZA 500 DINARA!

Vesti

NAJJEZIVIJI SLUČAJ ZLOSTAVLJANJA! Starac (67) silovao tinejdžerku, PA JE PRODAVAO ZA 500 DINARA!

Podeli vest

Uhapšeni V. M. (67) iz okoline Niša namamio socijalno ugroženu maloletnicu (16) da se preseli kod njega, a onda ju je zverski silovao i podvodio drugu za 500 dinara

Držao ju je bukvalno kao seksualnu robinju. U nekoliko navrata joj je gurao drvene predmete u polni organ
Izvor iz istrage

Pred niškim Višim sudom u toku je suđenje protiv V. M. (67) iz jednog niškog sela, optuženom da je u više navrata 2014. i 2015. silovao tada 16-godišnju maloletnicu i podvodio je svom drugu za 500 dinara! Nesrećnu socijalno ugroženu devojku je namamio da se preseli kod njega, a onda se skoro godinu dana zverski iživljavao nad njom, držeći je kao robinju!

Starac je, kako saznajemo od izvora iz istrage, uhapšen još prošle godine, a u toku je sudski proces protiv ovog manijaka pred Višim sudom u Nišu.

Kako samo saznali od izvora iz istrage, V. M. je na prevaru doveo maloletnicu svojoj kući, iskoristivši njene loše porodične prilike i teško siromaštvo.

Obljubio devojčicu, hteo da joj pravi bebu

Informer

Pred Višim sudom u Nišu vodi se postupak i protiv S. D. (51) iz okoline Gadžinog Hana, koji je u nekoliko navrata prošle godine obljubio 12-godišnju devojčicu, i to u nameri da joj napravi dete!
Kako smo saznali od izvora iz istrage, S. D. je namamio devojčicu u svoju kuću pričama da će se brinuti o njoj, pa je ona pobegla kod njega iz hraniteljske porodice.
- U toku oktobra 2015. godine, kada se ona preselila kod njega, S. D. ju je dodirivao po grudima i genitalijama, a zatim joj je predložio da "prave bebu". Tad je prvi put penetrirao u nju, ali devojčica ga je odgurnula jer ju je zabolelo. Međutim, mesec dana kasnije on ju je ponovo obljubio. Za sada se pouzdano zna da ju je obljubio najmanje u ta dva navrata, ali pretpostavlja se da se seksualno iživljavanje nad detetom desilo u više navrata - navodi naš izvor iz istrage.

- V. M. se sudi jer je namamio šesnaestogodišnjakinju da boravi kod njega, obećavši joj da će joj kupovati poklone. On je duže vreme pozivao tu maloletnicu mobilnim telefonom i laskavim obećanjima je ubedio da dođe kod njega, što je ona učinila u novembru 2014. godine - priča naš sagovornik.

Starac je, međutim, do marta sledeće godine, kada je otkriven, svakodnevno tukao devojku i zlostavljao je na najjezivije načine.

- Udarao joj je šamare, vezivao joj ruke i noge, tukao je motkom i svakodnevno je silovao. Držao ju je bukvalno kao seksualnu robinju. Terao ju je da ga oralno zadovoljava, a u nekoliko navrata joj je gurao drvene predmete u polni organ - otkriva naš izvor.

Osim za silovanje, V. M. će odgovarati i zbog podvođenja nesrećne maloletnice.

- On je tu maloletnicu prinudio na seksualni odnos sa jednim svojim poznanikom. Kazao joj je: "Moraš sa njim, inače neće biti dobro za tebe." Devojka se uplašila jer je stalno trpela iživljavanje, pa je pristala na seks sa tim čovekom. Dok su njih dvoje imali seksualni odnos, V. M. je bio pored kreveta i sve posmatrao. Seks sa maloletnicom tom poznaniku je naplatio 500 dinara - navodi naš sagovornik.

Sudski postupak protiv manijaka je pri kraju, a ukoliko bude osuđen, V. M. bi mogao da zaglavi dugogodišnju robiju. Naime, Krivični zakonik za silovanje predviđa zatvor u trajanju od tri pa do 12 godina.

Ali V. M. će, osim za silovanje, odgovarati i za podvođenje, za šta je predviđena kazna od jedne do osam godina. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
majka

pre 7 godina

SMRTNA KAZNA je jedina odgovarajuca kazna za ovakve zlikovce.Treba je uvesti sto pre!

nada

pre 7 godina

Kazna od jedne do osam godina ? Dali je nase pravosudje skroz zatajilo ili smo mi bolesna nacija ? Matorog pedofila na dozivotnu robiju a ne na psihijatriju kako se obicno " ispostavi " da bi drugima sluzilo za primer !!!!!!!! DOSTA BRE VISE !!!!!!!!!!!

bubasvaba

pre 7 godina

Fiyicka kastracija i to objaviti u sva srestva javnog informisanja ,a ne neke uslovne kayne kao ya onu kurvu u BG sto je napala policajce na duynosti.

nati

pre 7 godina

Pa kakvi su to nasi zakoni,jel moguce da takva nakaza dobije samo desetak godina zatvora.Osudite tu stvar do kraja zivota,on i onako ne pripada ljudskom rodu i ako ima dve noge.Zver proklete.\n

Zozon

pre 7 godina

Kakva je ovo recenica: ... a ukoliko bude osudjen, V.M. bi mogao da zaglavi dugogodisnju robiju. E pa nadam se da cu biti osudjen i "zaglaviti" najduzu robiju.

Nemanja

pre 7 godina

Garant nece biti osudjen otici ce u neko diplomatsko predstavnistvo po licnom izboru,za ambasadora

Maja

pre 7 godina

Kakva kastracija??? Pa citas li ti da je silovao predmetima a ne sa ... Mozak mu je opak!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija