• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. S.

20.12.2016

19:35

MISTERIJA NESTALE DEVOJČICE, OTAC U OČAJU TVDRI: Barbarini drugovi kriju STRAŠNU TAJNU!?

Vesti

MISTERIJA NESTALE DEVOJČICE, OTAC U OČAJU TVDRI: Barbarini drugovi kriju STRAŠNU TAJNU!?

Podeli vest

Drugari naše Barbare koji su bili s njom kad je navodno pala u Tisu izbrisali su je iz prijatelja sa Fejsbuka odmah pošto je nestala... Nije mi jasno zašto su to uradili, osim ako ne kriju neku strašnu tajnu, kaže Barbarin otac Endre

Endre Vitez, otac devojčice Barbare Vitez (15) iz Sente koja je nestala 25. novembra kad je navodno upala u Tisu, kaže da drugovi njene ćerke možda znaju istinu o njenom nestanku!

On tvrdi da je vrlo sumnjivo to što su sva deca koja su bila sa Barbarom kobne noći na mostu na Tisi vrlo brzo nakon nestanka izbrisala njeno ime iz spiska svojih prijatelja na Fejsbuku.

Radovanović: Deca se "ograđuju" od smrti

Kriminolog Dobrivoje Radovanović kaže da deca, brišući Barbaru iz spiska Fejsbuk prijatelja, žele da se na neki način "ograde" od ovog jezivog slučaja.
- Postoji mogućnost i da su ih roditelji posavetovali da obrišu Barbaru sa Fejsbuka, jer njen misteriozni nestanak uvlači strah u kosti, pa se svako boji za bezbednost svoje dece - kaže Radovanović.

Barbarin otac kaže da to govori da oni možda kriju neku tajnu o tome šta se stvarno dogodilo s njegovom ćerkom.

Čudni detalji

Otac nesrećne devojčice objašnjava da ovaj detalj, kao i morbidno anonimno pismo u kom ih neko obaveštava da im je ćerka silovana i ubijena bacaju potpuno novo svetlo na slučaj Barbarinog nestanka.

- Ne znam kako bih objasnio sve ovo što se dešava nakon nestanka naše ćerke. Prvo to anonimno pismo u kom nas neko obaveštava da je Barbara omamljena drogom, silovana i ubijena, a sad još i ovaj čudan detalj sa Fejsbuka. Zašto bi deca koja su bila s našom ćerkom te večeri kad je nestala izbrisali njeno ime sa spiska svojih Fejsbuk prijatelja? Da li nešto znaju, a kriju? Možda se plaše da kažu? Zaista nemam objašnjenje za taj detalj, kao i za sve ove čudne stvari koje se dešavaju posle Barbarinog nestanka. Svakodnevno proveravamo njen Fejsbuk profil ne bismo li naišli na neku novu informaciju, trag... Nadamo se da će nam neko poslati istinu o onome što se dešavalo tog 25. novembra na mostu na Tisi - kaže Endre Vitez.

 

 

Barbarina majka Melinda objašnjava da se mnoge stvari ne uklapaju u zvaničnu verziju Barbarinog nestanka.

Hronologija Barbarinog nestanka

* Barbara Vitez, prema zvaničnoj verziji, upala je u Tisu sa mosta u Senti, 25. novembra uveče kad se vraćala sa drugaričinog rođendana
* Prvi rezultati istrage pokazali su da se Barbara, u suludoj dečjoj igri, sa drugovima pela na konstrukciju mosta, a zatim pala u reku sa visine od 12 metara
* Barbarina majka Melinda pronašla je 13. decembra u svom poštanskom sandučetu anonimno pismo napisano na mađarskom jeziku, u kom ih neko obaveštava da im je ćerka "omamljena drogom sipanom u sok, silovana, zadavljena, a zatim bačena u Tisu"
* Odmah potom, Barbarini roditelji primećuju da su je njeni drugovi izbrisali sa spiska prijatelja na Fejsbuku

- Ona se bojala visine i sigurno ne bi sama otišla i šetala po ivici mosta, i to još noću. Osim toga, da je upala u reku, verujem da bi joj do sada već pronašli telo. I dalje očajnički gajim nadu da je živa, ne odvajam se od telefona, očekujem da me odnekle pozove i kaže mi da je dobro. Svako jutro ulazim u njenu sobu i nadam se da ću je tamo zateći - kroz suze priča očajna majka Melinda.

Strah u kostima

Prema rečima kriminologa, činjenica da su Barbarini drugovi izbrisali njeno ime iz spiska prijatelja na Fejsbuku jasno govori da su uplašeni onim što se sa njihovom drugaricom dogodilo.

Zlatko Nikolić ocenjuje da je Barbarinim prijateljima, zbog onoga što se desilo na mostu, neprijatno svako sećanje na nju.

- Kad neko umre ili nastrada na bilo koji način, veoma nam je teško, tužno i neprijatno da gledamo njegove slike, a pogotovo na društvenim mrežama gde je sve uvek "živo" i stalno nas podseća na naše virtuelne prijatelje. Ne verujem da je to direktno povezano sa devojčicinim nestankom, pitanje je da li tu može da se vidi neki trag koji bi pomogao istrazi. Šta se zaista dogodilo na mostu, znaju samo oni prijatelji koji su bili tik pored nje u trenutku kad je pala s mosta - ocenjuje Nikolić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 7 godina

\"Senta\" Formirati TIM u civilu podeliti isti u dve grupe... OBILAZAK... \"Nocnog zivota\"... Na, obe teritorije dveju republika. U, saradnji sa susedima... \"Tekstopisac\" do porodice nije toliko bistar kao sto misli... Dunav je bistriji od njega... U, to verujem.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

... Сатанистичка секта.....?!.. Комплетна истрага..И сви - на полиграф...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija