• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.02.2017

21:36

POVREĐENI VOJNICI SE OPORAVLJAJU: Nastradali u prevrtanju autobusa kod Vladičinog Hana u stabilnom stanju!

Vesti

POVREĐENI VOJNICI SE OPORAVLJAJU: Nastradali u prevrtanju autobusa kod Vladičinog Hana u stabilnom stanju!

Podeli vest

Zdravstveno stanje četvorice pripadnika Vojske Srbije (VS) koji su posle saobraćajne nesreće kod Vladičinog Hana zadržani na hirurškom odeljenju niške Vojne bolnice, trenutno je stabilno i zadovoljavajuće, izjavio je danas zastupnik upravnika te ustanove Jovica Stanojković

- Prva pomoć i primarna obrada povredjenih ukazana je u Zdravstvenom centru Vranje nakon čega su četvorica premeštena u našu ustanovu, dok su dva vojnika zadržana u Kliničkom centru. Jedan od njih ima teže telesne povrede zbog čega je smešten na Klinici za neurohirurgiju dok je drugi imao povredu grudnog koša pa je hospitalizovan na Klinici za grudnu hirurgiju- kazao je Stanojković a prenosi Ministarstvo odbrane.

Povredjene pripadnike VS u niškoj Vojnoj bolnici i Kliničkom centru obišao je zamenik načelnika Uprave za odnose sa javnošću Mihailo Zogović koji im je u ime ministra odbrane Zorana Djordjevića, ponudio svu potrebnu pomoć i poželeo brz oporavak. 

(FOTO) TEŠKA NESREĆA KOD VLADIČINOG HANA! Autobus sa vojnicima sleteo s mosta, ima povređenih!

Ranije danas povredjene vojnike obišli su i komandant Kopnene vojske Milosav Simović i komandant 4. brigade Kopnene vojske Slobodan Stopa.

Autobus prevoznika Kavim-Jedinstvo iz Vranja, u kome se nalazilo 28 pripadnika 4. brigade Kopnene vojske, sleteo je jutros oko 6.20 s puta u blizini Vladičinog Hana iz, za sada neutvrdjenih razloga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija