• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

19.03.2017

18:32

PAKAO! UJAK MANIJAK POKUŠAO DA SILUJE SESTRIČINU: Devojčica (10) uspela da pobegne, pedofil hteo da mu rodi dete!

Vesti

PAKAO! UJAK MANIJAK POKUŠAO DA SILUJE SESTRIČINU: Devojčica (10) uspela da pobegne, pedofil hteo da mu rodi dete!

Podeli vest

Meštani sela kod Velike Plane su u šoku zbog hapšenja Z. A. (33), koji se je osumnjičen da je u petak pokušao da siluje sestričinu (10) kako bi mu rodila dete, piše "Alo"

Međutim, prestrašena devojčica je pokušala da pobegne od ujaka-manijaka i sve prijavi svojoj majci i baki, koje su odmah pozvale policiju i uhapsila manijaka.

Kako piše ovaj list, kobnog dana ujak je došao u posetu kod svoje starije sestre a sestričinu je namamio pod izgovorom da se igra s njegovim psom Medom.

ZVER LAŽE I NE KAJE SE! Monstrum iz Vratarnice tvrdi da NIJE SILOVAO I UBIO malu Anđeliju (3)?!

- Uveo ju je u kuću, skinuo se i rekao joj: “Da li znaš šta sad sledi?”. Devojčica ga je molila da je ostavi na miru, a onda mu rekla da kod sebe ima mobilni i da će u pomoć pozvati policiju. Zatim je iskoristila trenutak njegove zbunjenosti i pobegla. Plačući je odmah sve reka sve šokiranoj majci i baki - priča izvor "Alo!".

JEZIVI DETALJI ZLOSTAVLJANJA U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Roditelji iz pakla podvodili ćerku za 10 EVRA!

Devojčicina majka koja je još uvek u šoku i strahu, objasnila je šta se tog kobnog dana dešavalo.

- Tačno je je moj rođeni brat, o kome sam vodila računa, kuvala mu, prala ga, hteo je da mi siluje mlađu ćerku! Sve to mi je priznao kroz osmeh, tvrdeći da je s njom hteo da zasnuje porodicu.

On je bolestan i za njega u životu više ne želim da čujem. Mrtav je za mene i nadam se da skoro iz zatvora neće izaći, zbog moje a i druge dece - kroz suze priča devojčicina majka.

Public

Ona kaže da su njena deca su često odlazila u ujakovu kuću i nikada do sad nije bilo nekakvog ružnog nagoveštaja, da će im nauditi.

- Tog dana sam otišla do lekara i oko 14 sati me je pozvala ćerka i ispričala mi šta se dogodilo. Odmah sam doletela i pravo otišla do njegove kuće. Pitala sam ga šta to uradi da li je normalan, na šta mi je odgovorio da uđem i da će mi sve objasniti.

Rekao mi: “Sestro, znaš li kako se prave deca? Hteo sam sa malom da zasnujem porodicu.” Poludela sam i rekla sam mu da nije normalan i da sam ga prijavila policiji. Došlo mi je da ga ubijem, ali sam se sabrala i otišla kući.

VAPAJ OCA ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE: Pedofil uz vatromet slavio kad je pušten, a moja ćerka će DOŽIVOTNO PATITI!

Ubrzo je došao za mnom, i pokušao da kaže kako je hteo da ima porodicu. Kada su ga videle moje ćerke, a starija je zgrabila nož iz straha. Moja svekrva ga je upitala da li je svestan svojoh postupaka, na šta je on kroz osmeh rekao da u tome nema ništa loše i da se tako prave deca! - rekla nam je šokirana majka devojlice.

Majka devojčice navodi da je ubrzo stigla policija koja je njenom bratu stavila lisice na ruke.

- On je i policajcima sve priznao. On mi je brat ali je bolestan - ispričala je majka desetogodišnje devojčice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija