• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.03.2017

13:31

SILIKONSKA STARLETA IZBEGLA SUĐENJE za otmicu bivše drugarice!

Vesti

SILIKONSKA STARLETA IZBEGLA SUĐENJE za otmicu bivše drugarice!

Podeli vest

Starleti Tijani Đuričić (27) odloženo je juče suđenje povodom otmice njene drugarice Jelene M. (26), zbog bolesti

 

Đuričićevu Više tužilaštvo u Beogradu tereti da je na prevaru dovukla Jelenu u svoju kuću u beogradskom naselju Mirijevo, gde ju je sa saučesnicima navodno vezala i tukla. Sa Tijanom na optuženičkoj klupi nalaze se Goran B. i Ljubiša P.


KRALJICA SILIKONA OPTUŽENA ZA OTMICU! Tijana Đuričić mora na sud!

Njih troje se terete da su maltretirali Jelenu jer je navodno Đuričićevoj ukrala šifru za Fejsbuk. Jelena je u ranijem iskazu tvrdila da ju je Tijana tokom maltretiranja šišala, psovala i vređala.

Public

Sa druge strane, Tijana je negirala krivicu tvrdeći da je Jelena psihički bolesna osoba.

- Nisam kriva, nisam joj ništa uradila. Znam da mi je hakovala profil na Fejsbuku i nismo u dobrim odnosima. Znam da je povređena. Ako tvrdi da sam to ja uradila, neka bude da jesam - rekla je starleta na početku procesa.

Ona je inače poznata po učešću u rijaliti programima, a protiv nje je vođen i postupak zbog prostitucije. U medijima je prozvana kraljicom silikona.

Prvu plastičnu operaciju imala je sa 18 godina i tad je operisala usne. Do sada je imala najmanje šest intervencija, na koje je potrošila, kako sama kaže, oko 10.000 evra.

Pred Prekršajnim sudom u Beogradu osuđena je da plati novčanu kaznu od 40.000 dinara zbog prostitucije i 10.000 jer nije živela na adresi na kojoj je prijavljena. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija