• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

27.04.2017

17:47

PALI NA CARINI!  Zaplenjeno šest tona nafte u Velikom Gradištu!

Vesti

PALI NA CARINI! Zaplenjeno šest tona nafte u Velikom Gradištu!

Podeli vest

Carinici su danas u Velikom Gradištu, prilikom ulazne kontrole jednog teretnog broda, otkrili šest tona neprijavljenog dizel goriva

Kako je saopštila Uprava carine, tim brodom, koji je u konvoju imao tri barže i plovio pod zastavom Slovačke, upravljao kapetan koji je rumunski državljanin.

U dokumentaciji koja je predata prilikom ulazne kontrole prijavljeno je da brod u rezervoaru ima 24,5 tone pogonskog goriva, a merenjem goriva, nisu utvrđena odstupanja.

Međutim, kontrolom barži utvrđeno je da i one imaju rezervoare sa gorivom koje nije bilo prijavljeno, a reč je šest tona neprijavljenog dizel goriva.

Gorivo je otkriveno u rezervoarima dve barže koje su bile u konvoju, kao i u dva bureta od po 200 litara, dodaje se u saopštenju.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija