• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.06.2017

15:21

SAKRILI 53.000 EVRA U GAĆE I KUTIJU ZA PRVU POMOĆ! Odličan ulov carinika

Vesti

SAKRILI 53.000 EVRA U GAĆE I KUTIJU ZA PRVU POMOĆ! Odličan ulov carinika

Podeli vest

Carinici su danas na graničnom prelazu Preševo sprečili da 33.000 evra bude ilegalno izneto iz Srbije, saopštila je Uprava carina

Devize su pronađene u ranim jutarnjim časovima, kod bračnog para turskog porekla koji je iz Nemačke preko Srbije putovao džipom marke „Audi“, nemačkih registarskih oznaka.

Na carinikovo pitanje da li imaju nešto da prijave za carinjenje, 50-godišnji vozač i supruga odgovorili su da sa sobom ne nose ništa sem ličnih stvari.

Detaljnom proverom automobila i putnika utvrđeno je da se u kutiji za prvu pomoć ispod suvozačevog sedišta i vozačevoj torbici nalazi ukupno 18.000 evra, a ubrzo je u donjem vešu 35-godišnje turske državljanke pronađeno još 35.000 evra.


Budući da navedeni novac nisu prijavili, niti su priložili potvrdu o unosu stranog efektivnog novca u Srbiju, iznos od 33.000 evra oduzet je do okončanja prekršajnog postupka, dok im je vraćena dozvoljena suma od po 10.000 evra, navedeno je u saopštenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija