• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.07.2017

11:14

SILOVAO DEČAKA (14) IZ KOMŠILUKA POSLE SLAVE! Jezivo zlostavljanje u Smederevskoj Palanci!

Vesti

SILOVAO DEČAKA (14) IZ KOMŠILUKA POSLE SLAVE! Jezivo zlostavljanje u Smederevskoj Palanci!

Podeli vest

Stefan S. (40) bio kod prijatelja na slavi zajedno sa dečakom (14) iz komšiluka i njegovim ocem, koji se brzo napio i otišao kući * Stefan potom poveo dečaka do svoje kuće i celu noć ga silovao

Utvrđeno je da je dečak zadobio višestruke povrede na rektumu, nastale nasilnom penetracijom
Izvor iz istrage

Stefan S. (40) iz Smederevske Palanke uhapšen je u nedelju zbog sumnje da je u noći između 12. i 13. jula silovao 14-godišnjeg dečaka iz komšiluka!

Monstrum je te noći sa dečakom i njegovim ocem bio na slavi kod zajedničkog prijatelja u Palanci. Međutim, dečakov otac se brzo napio i otišao kući, a Stefan je poveo naivnog dečaka do svoje kuće i tamo ga celu noć silovao!


OTAC TROJE DECE HTEO DA SILUJE DEČAKA (13)! Podignuta optužnica protiv ODVRATNOG NIŠKOG PEDOFILA!

Izvor iz istrage kaže da je nesrećni dečak krajem prošle nedelje smogao snage da se požali starateljima, jer ne živi sa ocem, i nasilnik je uhapšen.

- U pitanju je dečak iz narušene porodice, koji je zbog zanemarivanja po svemu sudeći malo zaostao u razvoju, zbog čega o njemu sad vode računa staratelji, koje su mu odredile nadležne socijalne službe. Igrom slučaja, Stefan, taj dečak i njegov otac zatekli su se na slavi kod zajedničkog prijatelja. Pošto se dečakov otac napio i u jednom trenutku otišao, osumnjičeni je ponudio dečaku da se zajedno vrate kući - priča naš izvor.


POTRESNO PRIZNANJE POZNATOG GLUMCA: Deda je silovao i mene i mog oca!

Naivni dečak je pristao i krenuli su peške ka ulici u kojoj obojica žive.

15 godina je maksimalna kazna koja preti silovatelju

- Stefan je usput nagovorio dečaka da svrate kod njega kući. Čim su stigli tamo, Stefan je nasrnuo na dečaka, skinuo ga golog i silovao ga u više navrata - navodi naš izvor.

Nesrećni dečak požalio se staratelju na bolove, a potom mu je ispričao šta mu se desilo kod Stefana. Alarmirana je policija, a dečak je otišao na lekarski pregled.

- Utvrđeno je da je dečak zadobio višestruke povrede na rektumu, nastale nasilnom penetracijom. Stefan je potom priveden i zadržan, a na saslušanju kod tužioca branio se ćutanjem. Tereti se za obljubu maloletnika, a policija i tužilaštvo nastavljaju istragu u ovom slučaju - objasnio je naš sagovornik.


SRAMOTNO! Svega šest godina zatvora za silovanje srpskog dečaka!

Prema Krivičnom zakoniku Srbije, za krivično delo silovanje zaprećena je kazna od tri do 12 godina, ali ako je žrtva maloletna, kao što je u ovom slučaju, krivac može biti osuđen na pet do 15 godina zatvora.

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gordana

pre 6 godina

5 god ga osudite pa ce imati sto pre priliku da ponovi! Bolesno djubre.

danijela

pre 6 godina

Za ovakve silovatelje manijake i pedofile treba uvesti nabijanje na kolac kroz rektum kao sto su nekad turci radili,i umire u mukama tri dana i tri noci.Ovo pise tetka od ovog decaka sto je povredjen.Dete je nadprosecno inteligentno odlican djak a sad mu je zivot upropascen zavhaljujuci ovom kretenu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija