• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/vijesti

26.07.2017

09:03

OBRAČUN U HERCEG NOVOM!  Ubijen otac Duška Roganovića

Vesti

OBRAČUN U HERCEG NOVOM! Ubijen otac Duška Roganovića

Podeli vest

Niko Roganović (66) iz Herceg Novog ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta posle ponoći u hercegnovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši, javljaju podgoričke "Vijesti"

Prema prvim saznanjima policije, na Roganovića su pucale najmanje dve osobe, a od zadobijenih povreda podlegao je u hercegnovskoj bolnici.

Niko Roganović je otac Duška Roganovića koji je u podmetnutoj eksploziji 25. aprila ove godine ostao bez obe noge.

Duško Roganović je prvostepenom presudom osuđen na 12 godina zatvora za ubistvo vođe navijača Delija Marka P. Vesnića iz Beograda i ranjavanje Ivana Markovića u Igalu 2009. godine. Pravosnažnom odlukom Apelacionog suda zatvorska kazna mu je smanjena na osam godina. Roganović je u januaru 2016. godine odslužio kaznu i izašao iz zatvora.

Prema pisanju crnogorskih medija, i ubijeni Niko Roganović je imao veze sa kriminalom. On je, naime devedesetih bio osuđen za šverc 11 tona cigareta.

U policijskim evidencijama, njegov sin Duško Roganović se vodi kao blizak sa članovima ''kavkačkog klana'', koji je u sukobu sa ''škaljarcima''.

Policija nije isključila mogućnost i da su bombaški napad na Dušana Roganovića u aprilu organizovali članovi ''škaljarskog klana'', pa se na spisku za saslušanje našlo više osoba iz Kotora, herceg Novog i Tivta koje su blisko povezane sa ''kavkačkim i škaljarskim klanom''.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva Nika Roganovića, koje se tokom noći desilo u naselju Dubrava u Herceg Novom, saopštila je Uprava policije. 

Navode da policija preduzima sve mere na identifikovanju i pronalasku izvršilaca ovog krivičnog dela.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZN

pre 6 godina

Dobro je da se više na ubijaju po ulicama Beograda, već u njihovoj lijepoj Crnoj Gori.

branko1

pre 6 godina

Nije njihovoj policiji lako.Treba saslušati vise od pola C Gore

drago

pre 6 godina

Najpametnije bi,im,bilo da krenu "od vrha Piramide',ziher,nece se ogresiti!Pozz.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija