• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

07.09.2017

20:21

KRVAVE GLAVE, ISTRČALA NA ULICU I TRAŽILA POMOĆ! Jedan lukavi potez spasio je GLUMICU SIGURNE SMRTI!

Vesti

KRVAVE GLAVE, ISTRČALA NA ULICU I TRAŽILA POMOĆ! Jedan lukavi potez spasio je GLUMICU SIGURNE SMRTI!

Podeli vest

Srđan Cvetanović (59), plastični hirurg na VMA, teško je ranio svoju verenicu, glumicu Ivanu Panzalović (30), pa izvršio samoubistvo zbog problema u vezi

Porodična drama odigrala se oko četiri sata ujutru u Ulici Koste Racina, u beogradskom naselju Dedinje, u stanu u kom je par živeo poslednjih nekoliko meseci, a koji je Cvetanović nasledio od roditelja. Kako saznajemo, doktor je preksinoć trebalo da bude dežuran, ali je zamenio smenu u poslednji čas jer je Ivana rekla da hoće da ga ostavi.

Prema informacijama iz izvora bliskog istrazi njihova veza je poslednjih nedelja ušla u krizu, a sve je kuliminiralo sinoć, kada ga je Ivana pozvala i saopštila mu da hoće da ga ostavi. Cvetanović je trebao da bude dežuran na VMA, ali posle razgovora sa Ivanom pozvao je kolegu i zamenio smenu. Odmah se uputio do stana gde je počela rasprava koja je prerasla u žestoku svađu koja se završila tragedijom

- Posvađali su se, pa ju je Cvetanović jurio nožem. Ona je pozvala policiju, ali je Cvetanović u međuvremenu uzeo pištolj i pucao u nju. Ivana je imala mnogo sreće jer joj je metak prošao bukvalno uz samo čelo. Ona je pala na pod, sklupčala se i pravila se da je mrtva. To ju je spaslo jer je Cvetanović mislio da nije živa, pa je pucao sebi u glavu - rekao je dobro obavešten izvor.

OD LJUBAVI DO MRŽNJE! Srđan je Ivanu verio pre SAMO MESEC DANA, a onda joj je PUCAO U GLAVU!

Kako kažu svedoci Ivana je nakon toga izašla ispred zgrade i sa krvavim povezom na glavi molila za pomoć.

Ivana i Srđan su se verili početkom avgusta ove godine, a u vezi su od aprila.

Cvetanović je na svom Fejsbuk 12. aprila ove godine obelodanio vezu sa Ivanom, dok je i ona delila uzbuđenje, pa ispod pomenutog posta ostavila komentar da u to ime "zaliva sa njom".

Nedugo potom, 7. avgusta, par je objavio veridbu, a usledile su čestitke Srđanovih brojnih prijatelja, dok je, s druge strane, bilo i onih koji su bili zatečeni doktorovom odlukom da se ženi.

Ipak, Cvetanović je sve komentare osude odbacio rečima da je ona "žena njegovih snova", da je posebna, kao i da je "možda i luda, ali čarobna".

RANJENA GLUMICA U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU! Posle operacije SMEŠTENA U ŠOK SOBU, posetio je i psihijatar!

Podsetimo, posle pucnjave u kojoj joj je metkom okrznuto čelo, hirurg Cvetanović je izvršio samoubistvo. Pucnjavi je, kako tvrde komšije, prethodila svađa.

Glumica Ivana Panzalović postala je široko popularna javnosti u Srbiji kada se pre nekoliko godina pojavila u seriji "Kursadžije". Glumila je u serijama "Sinđelići" i "Folk", a zapaženu ulogu imala je i u filmu "Montevideo, Bog te video, "The touch", "Poslednja noć".

Cvetanović je, kako je navedeno u biografiji na njegovom sajtu, autor više od 100 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije. Bio je međunarodno poznat hirurg koji je operisao i učio na poziv brojnih klinika širom sveta – u Italiji, Kanadi, Grckoj, Rusiji, Sjedinjenim Državama i Brazilu. Estetsku i plastičnu hirurgiju je u više navrata usavršavao u Brazilu, Japanu, Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji.

(FOTO) TRAGEDIJA NA DEDINJU! Poznati hirurg pucao glumici u GLAVU, a zatim SEBI PRESUDIO!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija